Ezek voltak 2015 legőrültebb frizura trendjei
2015. december 12. 12:49
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Opál legszebb!
2015. december 12. 15:12
A tűzszerű haj, az opál és a rose gold nekem nagyon tetszik. Szívesen befesteném a hajamat valamelyikre a három közül.*-*
2015. december 12. 18:53
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
az a lényeg, hogy most már akármilyen színűre befestheted a hajad. szerintem mind szép, bár én egyik trendet se követve a fentiek közül, sötétebb vörösre festettem idén a hajam, de nekem pedig fix ez volt az újdonság. de a fentiek egytől egyik gyönyörűek, csak az a baj, hogy egyik közül sem lehet választani olyan jók.
2015. december 12. 23:09
|
|
Justin bieber fan13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.29. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 247394 offline
|
Nekem mindegyik tetszik.
2015. december 13. 10:48
Nos, ami engem illet, véleményem szerint a Tűzszerű haj a leggyönyörűbb.
Ha a vörös még jól is állna biztos, hogy kipróbálnám.
A Színes ombre is nagyon tetszik, bár a tavalyi változata jobban megfogott.
Az ombre stílusból nekem a barna haj, valamilyen kékes árnyalatú változata tetszik a legjobban.
A Rose gold hajstílus is páratlanul meseszép, valóban olyan kis kislányos bájt kelt a viselője arcára.
Az Opál frizura is nagyon szép, tetszenek ezek a színek.
A Naplemente is nagyon szép, bár szerintem ez is a túlmerész élénkek kategóriájába tartozik.
A Füstüs haj is szép, bár ahogy a cikkben is szerepel, elégé nagyiszerű hatása van.
Az univerzum is csodálatos, bár a naplemetéhez hasonlóan, ezt is a túl merész élénkek kategóriájába sorolnám. Azt viszont elismerem, hogy mind a kettő nagyon ötletes.
Szörnyella úgy tűnik, hogy valóban nagy divatdiktáror a való életben is. Személy szerint én sosem hordanék ilyen friurát, de attól még szépnek és ötletesnek tartom.
A Pasztell-neon mix és az Unikornis nállam egy kategóriába tertozik, sosem hordanék ilyen friurát és ami azt illeti, nekem ez már túlságosan is el van túlozva. Szép, hogy ennyire színes, de azért valóban nem jeles alkalmakhoz illőek.
A Csillámos hajtövek az egyetlen, ami nagyon nem tetszik.
Engem legalábbis nagyon zavarna, ha ilyen lenne a hajtövem.
A Színes ombre is nagyon tetszik, bár a tavalyi változata jobban megfogott.
A Rose gold hajstílus is páratlanul meseszép, valóban olyan kis kislányos bájt kelt a viselője arcára.
Az Opál frizura is nagyon szép, tetszenek ezek a színek.
A Naplemente is nagyon szép, bár szerintem ez is a túlmerész élénkek kategóriájába tartozik.
A Füstüs haj is szép, bár ahogy a cikkben is szerepel, elégé nagyiszerű hatása van.
Az univerzum is csodálatos, bár a naplemetéhez hasonlóan, ezt is a túl merész élénkek kategóriájába sorolnám. Azt viszont elismerem, hogy mind a kettő nagyon ötletes.
Szörnyella úgy tűnik, hogy valóban nagy divatdiktáror a való életben is. Személy szerint én sosem hordanék ilyen friurát, de attól még szépnek és ötletesnek tartom.
A Pasztell-neon mix és az Unikornis nállam egy kategóriába tertozik, sosem hordanék ilyen friurát és ami azt illeti, nekem ez már túlságosan is el van túlozva. Szép, hogy ennyire színes, de azért valóban nem jeles alkalmakhoz illőek.
A Csillámos hajtövek az egyetlen, ami nagyon nem tetszik.
2015. december 13. 12:24
Nekem az összes tetszik főleg a tűszerű és a szörnyella
2015. december 13. 18:10
|
|
MrsHoran2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.18. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 243927 offline
|
Nekem a Tűz szerű és a Rose gold ami ezek közül tetszik
2015. december 13. 19:36
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
A Rose Gold nagyon szép.
De a többi olyan, mintha valami mesevilágba, vagy a Kapitóliumba csöppentem volna! Az én ízlésemnek túl színes, a rose gold hétköznapibb, szolidabb.
De a többi olyan, mintha valami mesevilágba, vagy a Kapitóliumba csöppentem volna! Az én ízlésemnek túl színes, a rose gold hétköznapibb, szolidabb.
2015. december 13. 20:18
Én biztos nem festetném ilyenre a hajamat de nagyon jól néznek ki.
2015. december 14. 21:32
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
Ennyit a természetes hajszínekről xd
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: