Régen láttuk ilyen angyalinak Miley Cyrust – videó
2015. december 09. 18:08
Én szeretem Mileyt akármennyire is botrányos. Ő így érzi jól magát. És a hangja eszméletlen *.*
2015. december 09. 18:22
a hangja az csodálatos, eddig is rendkívül kedveltem. Az egyik legszebb hangú énekesnő szerintem.
2015. december 09. 23:30
Ohh...ez gyönyörű volt, egyfajta szépséges szomorúsággal töltött el. Kölönös érzés, amiért hálás vagyok.
2015. december 10. 17:45
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Forangelstodie teljesen egyett értek. Taylor egy senki még hangja sincs. Mileynak meg vaan hangja is.
2015. december 10. 17:47
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Az embereknek azt kéne felfogniuk hogy ez ugyanaz a Miley aki a Hannah Montanaba szerepelt ugyanaz az ember aki meztelenkedik. De ő Destiny Hope Cyrus nem a régi.
2015. december 10. 19:16
Szerintem nem jó a hangja,nekem nem tetszik.. Akkor most én egy idióta barom vagyok,aki még az életét sem érdemli meg?
2015. december 11. 18:25
Fantasztikus hangja van, jól tette, hogy így is színpadra állt végre.
2015. december 11. 19:12
|
|
Csigárványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 1 Azonosító: 222223 offline
|
Na, hogy lássátok nem csak botrányoskodni tud, mindössze ő egy ilyen bolondos lány ...tud komoly is lenni. Hangja meg kifogástalan
2015. december 12. 13:13
|
|
Zutul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 798 Csatolások: 82 Azonosító: 124816 offline
|
Mileynak eddig sem volt rosszabb hangja... Csak az emberek képesek megfelejtkezni erről, ugyanis manapság mindenki csak a külsőségeket nézi. (tisztelet a kivételnek) Vajon miért imádja mindenki Selenát? Mert lehet, hogy nem tud erőteljesen énekelni, de szépen felöltözik, aranyosan mosolyog és ez elég ahhoz, hogy szimpátiát keltsen bennünk. Onnantól pedig kivételezünk vele. De ha meghallgatunk tőlük 1-1 élő videót úgy, hogy nem nézzük, rájövünk, hogy a kettő közel sem hasonlít.
2015. december 12. 17:34
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Annyira bírom, hogy amikor egy rossz cikk jelenik meg róla, mindenki elhordja mindenféle r*bancnak, de amikor egy ilyen akkor már elkussolnak.
Ehhez már nem tudtok mit írni, mert nem találtok benne semmi rosszat, ugye? Hát gartulálok, okosak vagytok.
Ez egyszerűen gyönyörű, és most mondja valaki azt, hogy nincs hangja.Itt a példa, hogy Miley még mindig ugyan az, csak mindig a rosszat nézitek benne. Miley még mindig egy királynő.
2015. december 22. 20:06
|
ármin12345új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 252433 offline
|
Pszichológus vagyok és az a véleményem hogy azt amit csinál erkölcstelen. De ennek oka van. Nézzetek utána rakjátok össze a képet ☺
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: