Így nevezte el újszülött kisfiát Kim Kardashian és Kanye West
2015. december 08. 17:03
..még a gyermekük nevéből is képesek viccet csinálni..
Sok boldogságot a picihez.
Sok boldogságot a picihez.
2015. december 08. 17:05
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Ők aztán fura nevet választottak a gyereküknek!
2015. december 08. 17:49
Legalább jobb, mint az Easton.
Legyünk pozitívak.
2015. december 08. 21:48
Gratulalok Kim Kanye-nak! Szerintem jó nevet választottak.
2015. december 09. 06:35
|
|
Citromturmixvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 241999 offline
|
Az Easton-nál biztos jobb.De amúgy akkor hogy becézgetik?Szentecske...?
2015. december 09. 19:30
Idézet (Janie @ 2015.12.08. 10:55)
Pedig az Easton még jobb is lett vola. Alapvetően nem lenne bajom a Kardashianékkel, de szörnyű, mennyire a pénz és a felhajtás miatt csinálnak mindent. Az egész Saint név a megdöbbentés, médiahajhászás miatt lett, mint ahogy a North is anno. Tök mindegy, csak beszéljenek róluk...
detto. nincs bajom velük, de nem értem, hogy ezeket a neveket hogy gondolhatják komolyan? na mindegy, az ő dolguk, csak a gyerekeknek lesz rossz. bár szerintem a North után várható volt, hogy már csak azért is valami (még) meghökkentő(bb) nevet fognak adni neki.
nem is tudom, hogy melyik a rosszabb.. az Észak Nyugat, vagy a Szent Nyugat? D:
2015. december 11. 18:42
Tudtam, hogy valami érdekeset választanak a végén. Gratulálok a picihez!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: