Selena Gomez One Direction taggal randizik?
2015. december 13. 15:44
|
|
DoriAjtaivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.29. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 251960 offline
|
hát én erre nem tudok mit mondani.... Én mindig is Jelena pártú voltam.. Selena nem tudom most mit akar.. Justin szerenádozott neki meg mindent megtesz (mér amit tud híresség létére) amit tud ő meg... Hát ezt nem értem, remélem nem igaz a hír!!
2015. december 13. 15:45
|
|
DoriAjtaivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.29. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 251960 offline
|
Idézet (Abbey Wolf @ 2015.12.06. 17:58)
Remélem nem igaz a hír. Ha meg igaz akkor sajnos meg kell utálnom a One Directiont. Selena + Justin!!!!!! Jelena Forever.
ííígy vaaaaan
2015. december 13. 18:18
|
|
MrsHoran2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.18. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 243927 offline
|
Ha valaki azért utálná meg a 1D-t, mert nem Jelena van most, akkor szerintem eláshatja magát.
Te pedig kedves cikk író, nagyon naiv vagy.
Benfenntes? Kiket takar ez? Állandóan: közeli ismerős, barát, benfenntes, anyám tyúkja....
De neveket sehol sem látok. És ezekből, mindenki elhisz mindent.
Lehetnek barátok, azért mert együtt voltak vidámparkban még nem feltétlenül járnak, sőt...
Egy kép sincs csókról, ölelkezésről és hasonlókról.
Te pedig kedves cikk író, nagyon naiv vagy.
Benfenntes? Kiket takar ez? Állandóan: közeli ismerős, barát, benfenntes, anyám tyúkja....
De neveket sehol sem látok. És ezekből, mindenki elhisz mindent.
Lehetnek barátok, azért mert együtt voltak vidámparkban még nem feltétlenül járnak, sőt...
Egy kép sincs csókról, ölelkezésről és hasonlókról.
2016. április 10. 10:34
|
|
I m a belieber girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.16. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 254809 offline
|
Ne hagya békén Selena a Direction fiukat tegyen tönkre másik pasit igy is jol ért hozzá.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: