Áprilisig még bizony hosszú várakozással teli hónapok várnak ránk, ám a készítők ezúttal sem kímélnek minket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Trónok harca: Megérkezett a hatodik évad első előzetese
2015. december 06. 14:16
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. december 06. 14:51
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Mi lesz velem áprilisig? T.T Jonnak élnie kell.
Ő az egyik legjobb szereplő.
2015. december 06. 14:52
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Ez csak egy teaser, nem olyan igazi előzetes, főleg, hogy korábbi jelenetekből van összedobálva. Arra jó, hogy az emberek rákattintsanak, mert azt hiszik, ez már a hatodik évad előzetese, pedig jaj hol van az még...
2015. december 06. 15:20
Jonnak muszály szerepelnie...fura nélküle a Trónok Harca..Remélem kibírom Áprilisig..
2015. december 06. 16:00
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
már nem bírok várni.
ez a "they have no idea what's going to happen" a végén amit Bran mond az akár jelentheti azt is, hogy az egész 5. évad egy látomása volt, vagy csak egy résztől, mert ő egyáltalán nincs benne az 5.-be ha jól tudom.... már nem tudom mit higyjek, mindent kitalálok itt, hogy nyuktatgassam magam, lol, a lényeg, hogy április még nagyon messze van, nehéz lesz kibírni a várakozást, de megéri a válaszokért, amiket már azért lehet sejteni.
(R+L=J)
ez a "they have no idea what's going to happen" a végén amit Bran mond az akár jelentheti azt is, hogy az egész 5. évad egy látomása volt, vagy csak egy résztől, mert ő egyáltalán nincs benne az 5.-be ha jól tudom.... már nem tudom mit higyjek, mindent kitalálok itt, hogy nyuktatgassam magam, lol, a lényeg, hogy április még nagyon messze van, nehéz lesz kibírni a várakozást, de megéri a válaszokért, amiket már azért lehet sejteni.
(R+L=J)
2015. december 06. 17:10
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Már nagyon várom!!
amúgy Kit azt is nyilatkozta,hogy a 30-as éveiig benne lesz a sorozatban. Vagy valami ilyesmit. Plusz a most megjelent plakátra sem raknának egy hallott karaktert. És ott van még az a bizonyos R+L=J
2015. december 06. 19:04
|
|
Ungrateful |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.06. Hozzászólás: 623 Csatolások: 48 Azonosító: 252104 offline
|
Egyik kedvenc filmem. (:
2015. december 06. 19:31
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
"They have no idea, what's going to happen" na ennél a résznél lettem csak igazán izgatott. Ha tehetném megnézném angolul, csak kár hogy egy szót sem értenék belőle, olyan sokat kell majd várni a szinkronra és arra, hogy meg lehessen nézni valahol, vagy letölteni vagy valami! És Jon is jöjjön csak szépen vissza, úgy minden jobb volt...
2015. december 07. 18:02
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Engem felhúzott, hogy csak ilyen összevissza vágott az egész, bár többet nem is várhattam mert még rengeteg idő van, fogalmam sincs hogy fogom kibírni, annyi megválaszolatlan kérdés maradt.
2016. január 08. 11:04
|
|
SelinaKyleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.01. Hozzászólás: 98 Csatolások: 44 Azonosító: 252802 offline
|
Még jó pár hónap szenvedésnek nézünk elébe...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: