Élő adásban tetoválták a One Direction szépfiúját
2015. december 05. 12:08
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Niall, hogy félt
Nem érdekel mi van Harry-n, akkor is jól áll neki
2015. december 05. 12:43
Niall hogy remegett,tökre kivolt
Harry-nek meg látszólag tökmindegy volt úgyhogy szerintem jó helyre került
És annyira jól áll neki ❤❤
Bár bírtam volna ha James-re kerül
Harry-nek meg látszólag tökmindegy volt úgyhogy szerintem jó helyre került
Bár bírtam volna ha James-re kerül
2015. december 05. 12:52
|
|
Barta Nikiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.18. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 251712 offline
|
Niall hogy félt :"D tökre aranyos♥ Harrynek meg már mindegy,van már "egy pár" tetkója
2015. december 05. 12:58
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
jaj ez a james!
az egész beszélgetés jó volt benne,de ez a játék és szegény niall,hogy izgult
amúgy meg harrynek ez meg se kottyant annyi van neki és ez nem is lett szörnyű,szerintem örül is neki
2015. december 05. 13:25
Niall hogy izgult
amúgy éreztem, hogy Harry fog egy új tetkóval gazdagodni
fura, de én ilyet biztos nem vállalnék be, pedig szeretnék tetoválást
2015. december 05. 13:34
Én biztos nem csináltattam volna meg..!
hülyeség volt ez a játék,Harrynek amúgy is volt már elég tetkója:/
hülyeség volt ez a játék,Harrynek amúgy is volt már elég tetkója:/
2015. december 05. 14:52
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Annyira szavakkal ki sem fejezhetően édes volt ez a videó hogy... hogy nem is tudom magamat kifejezni, na
Éppen hogy megnéztem a videót Youtubeon, feljöttem és mit látok? Hát ezt! Annyira édes, ahogyan Niall remeg meg ahogyan nevet minden apróságon, pedig annyira tudja mindenki hogy valójában nagyon is fél és nagyon be van szarva. Meg ott van Louis aki mintha leszarná az egészet olyan segglazán megy bele hogy az csak na. Harry meg vigyorog egész végig, James meg szerintem megjátszotta az egészet (mondjuk ha nekem akarnának 1D feliratot tetoválni a bőrömre biztosan én is hasonlóan reagálnék) Liam pedig csak... Liam az Liam, de szerintem ő is be volt szarva rendesen
Először annyira megsajnáltam Harryt, aztán láttam hogy magasról tesz a dologra, szóval én is így tettem. Már nem mintha nem szeretném minden tetkóját, de azt hiszem ez az, amit a legkevésbé szeretek mind közül
szegény, mi lett volna ha ő kapja, az első tetkója egy "Late, Late" felirat lett volna, őszintén sajnáltam volna
Na mindegy, Harrynek csak több vagy kevesebb, nem mintha látszódna a rengeteg másik mellett
2015. december 05. 18:48
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Niall de kis cuki
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: