A napokban vendégeskedtek a One Direction-srácok a James Corden vezette The Late Late Showban, melynek keretein belül tetkó rulettet játszottak a műsorvezetővel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Élő adásban tetoválták a One Direction szépfiúját
2015. december 05. 08:42
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Angi Jordán
2015. december 05. 08:55
|
|
BoryHannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.11. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 249593 offline
|
Szerintem ez nagyon aranyos videó. Látszik, hogy akárki húzhatta volna a 'Tetkó's dobozt. Én már mielőtt a cikk megjelent, láttam a videót, úgyhogy tudom ki húzta,de nem lövöm le a poént azok előtt akik még nem látták.
Azért szeretem annyira a One Directiont mert minden spontán csinálnak. Nincs megrendezve, akkor és abban a pillanatban tapintani lehetett az idegességet... ha még valaki ennyiből sem hiszi el, akkor szerintem Niall izzadó tenyere és homloka mindent elárul.
Amikor Harry megöleli Niallt, az az egyik legmeghatóbb része a vidónak. Érezhető, hogy sokkal közelebb állnak egymáshoz a tagok.
Nagyon aranyos videó és nem lehet mosolygás nélkül végignézni.
Azért szeretem annyira a One Directiont mert minden spontán csinálnak. Nincs megrendezve, akkor és abban a pillanatban tapintani lehetett az idegességet... ha még valaki ennyiből sem hiszi el, akkor szerintem Niall izzadó tenyere és homloka mindent elárul.
Amikor Harry megöleli Niallt, az az egyik legmeghatóbb része a vidónak. Érezhető, hogy sokkal közelebb állnak egymáshoz a tagok.
Nagyon aranyos videó és nem lehet mosolygás nélkül végignézni.
2015. december 05. 08:56
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Szegény Harry.
De azért kíváncsi lettem volna Niall arcára, ha végül nála lett volna a tetkós doboz. De olyan aranyos volt,hogy megörült,hogy nem ő lesz az,aki egy tetkóval távozik a műsorból.
De azért kíváncsi lettem volna Niall arcára, ha végül nála lett volna a tetkós doboz. De olyan aranyos volt,hogy megörült,hogy nem ő lesz az,aki egy tetkóval távozik a műsorból.
2015. december 05. 09:22
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Imadom oket . De szegeny Harry
<3 <3
2015. december 05. 09:35
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
hát ennyit arról, hogy a tetkós embereknek a tetkói igenis jelentenek valamit számukra és azért csináltatták.
2015. december 05. 09:58
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Nagyon jó lett.
2015. december 05. 10:10
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Juj ez nagyon jó lett!!
2015. december 05. 10:39
|
Nina99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.05. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 252056 offline
|
Eléggé le van maradva az oldal a 1D hírekkel kapcsolatban. A onedirectionweb.org szinte pár óra késéssel minden fontos 1D hírt közöl. És ráadásul feliratozzák a videókat...
2015. december 05. 10:51
Én totál azt hittem, hogy Niall lesz az.
De a tetkó nagyon jó lett!
2015. december 05. 10:58
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Niall kis dragam h izgult <3
2015. december 05. 11:17
Jaj Nie édesem de félt :3 Nagyon megmosolyogtatott, amikor elkezdett ugrálni örömében hogy nem ndki lett tetoválása
Szegény Harold, sajnálom, de valljuk be, Niallnek rosszabb lett volna :3 Mindenesetre nem lett rossz tattoo!
Szegény Harold, sajnálom, de valljuk be, Niallnek rosszabb lett volna :3 Mindenesetre nem lett rossz tattoo!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.