A napokban vendégeskedtek a One Direction-srácok a James Corden vezette The Late Late Showban, melynek keretein belül tetkó rulettet játszottak a műsorvezetővel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Élő adásban tetoválták a One Direction szépfiúját
2015. december 05. 08:42
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Angi Jordán
2015. december 05. 08:55
|
|
BoryHannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.11. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 249593 offline
|
Szerintem ez nagyon aranyos videó. Látszik, hogy akárki húzhatta volna a 'Tetkó's dobozt. Én már mielőtt a cikk megjelent, láttam a videót, úgyhogy tudom ki húzta,de nem lövöm le a poént azok előtt akik még nem látták.
Azért szeretem annyira a One Directiont mert minden spontán csinálnak. Nincs megrendezve, akkor és abban a pillanatban tapintani lehetett az idegességet... ha még valaki ennyiből sem hiszi el, akkor szerintem Niall izzadó tenyere és homloka mindent elárul.
Amikor Harry megöleli Niallt, az az egyik legmeghatóbb része a vidónak. Érezhető, hogy sokkal közelebb állnak egymáshoz a tagok.
Nagyon aranyos videó és nem lehet mosolygás nélkül végignézni.
Azért szeretem annyira a One Directiont mert minden spontán csinálnak. Nincs megrendezve, akkor és abban a pillanatban tapintani lehetett az idegességet... ha még valaki ennyiből sem hiszi el, akkor szerintem Niall izzadó tenyere és homloka mindent elárul.
Amikor Harry megöleli Niallt, az az egyik legmeghatóbb része a vidónak. Érezhető, hogy sokkal közelebb állnak egymáshoz a tagok.
Nagyon aranyos videó és nem lehet mosolygás nélkül végignézni.
2015. december 05. 08:56
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Szegény Harry.
De azért kíváncsi lettem volna Niall arcára, ha végül nála lett volna a tetkós doboz. De olyan aranyos volt,hogy megörült,hogy nem ő lesz az,aki egy tetkóval távozik a műsorból.
De azért kíváncsi lettem volna Niall arcára, ha végül nála lett volna a tetkós doboz. De olyan aranyos volt,hogy megörült,hogy nem ő lesz az,aki egy tetkóval távozik a műsorból.
2015. december 05. 09:22
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Imadom oket . De szegeny Harry
<3 <3
2015. december 05. 09:35
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
hát ennyit arról, hogy a tetkós embereknek a tetkói igenis jelentenek valamit számukra és azért csináltatták.
2015. december 05. 09:58
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Nagyon jó lett.
2015. december 05. 10:10
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Juj ez nagyon jó lett!!
2015. december 05. 10:39
|
Nina99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.05. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 252056 offline
|
Eléggé le van maradva az oldal a 1D hírekkel kapcsolatban. A onedirectionweb.org szinte pár óra késéssel minden fontos 1D hírt közöl. És ráadásul feliratozzák a videókat...
2015. december 05. 10:51
Én totál azt hittem, hogy Niall lesz az.
De a tetkó nagyon jó lett!
2015. december 05. 10:58
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Niall kis dragam h izgult <3
2015. december 05. 11:17
Jaj Nie édesem de félt :3 Nagyon megmosolyogtatott, amikor elkezdett ugrálni örömében hogy nem ndki lett tetoválása
Szegény Harold, sajnálom, de valljuk be, Niallnek rosszabb lett volna :3 Mindenesetre nem lett rossz tattoo!
Szegény Harold, sajnálom, de valljuk be, Niallnek rosszabb lett volna :3 Mindenesetre nem lett rossz tattoo!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.