32 évvel idősebb nővel randizik az Amerikai Horror Story sztárja
2015. december 03. 18:05
|
|
Sung-Ravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 216809 offline
|
21.században élünk.Ennek már teljesen elfogadottnak kellene lennie.Ha boldogok hát legyenek
de én azért kíváncsi lennék rá,hogy nem-e azért van vele együtt mert Nagymama hiánya van..
2015. december 03. 18:12
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Én is úgy gondolom,hogy a szerelem egy különleges dolog, de nem kell feltétlenül elvesztenünk a fejünket közben sem. Ez a "kapcsolat" nem hiszem hogy hosszú életű vagy igaz lenne. Nem hiszek abban, hogy két ilyen eltérő generáció, külsejű és tényleg más ember igazán egymásra találna. Én azt már túlzásnak és hamisnak találom. De ők tudják...
2015. december 03. 18:56
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
öm..oké ez most sokkolt de oké
2015. december 03. 19:21
|
|
sziebertdvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.30. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 181918 offline
|
OKÉÉÉ ez most sokkolt.hát ha boldogok akkor örülök neki és sokáig, de te jo isten. Én is biszex vagyok és volt már nálam 10 évvel idősebb barátnőm, de az a max. ez azért eléggé kemény. De hát ő dolguk :3
2015. december 03. 19:27
|
|
Niki071810 éve itt <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.16. Hozzászólás: 3973 Csatolások: 63915 Azonosító: 236119 offline
|
Engem nem irritálnak a saját neműekhez vonzódók ...(mint egyes embereket)
Sőt támogatom őket mert ők is csak emberek
és ha boldogok együtt akkor másnak semmi köze hozzá ...ez az ő élete
!!
Sőt támogatom őket mert ők is csak emberek
2015. december 03. 20:14
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Mi a fene, te jó ég!
Holland is biszexuális? jesszusom
2015. december 03. 20:22
Imádom Sarah-t,nagyon örülök annak, hogy így boldog
2015. december 03. 20:26
Hát ez tényleg nem kis korkülönbség, meg is lepődtem, de ha ők boldogok, akkor örülök.
2015. december 03. 20:30
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Khm...32 év valóban sok idő, de én örülök Sarah-m boldogságának.
2015. december 03. 22:49
|
|
DirtyDiana1990visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.27. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 221894 offline
|
TheTruthAboutLove
Azért nem kell mindjárt leszólni azt, aki bizarrnak látja ezt a kapcsolatot. Ez nem feltétlen olyan negatív, csak hát na, finoman szólva is érdekes. Nyilván sok példa van nagy korkülönbségekre mind a sztárok, min a hétköznapi emberek esetében. Én pl. egyetemista koromban oda voltam a kommunikáció tanáromért, aki úgy 22 évvel volt idősebb nálam, annyi, hogy itt igazából véget is ért a történet.
Azért, azt nem tagadom, hogy ha nem lenne párom, akkor még most is elfogadnám, 22 év ide vagy oda.
Szóval sok boldogságot Sarah-éknak!
Azért nem kell mindjárt leszólni azt, aki bizarrnak látja ezt a kapcsolatot. Ez nem feltétlen olyan negatív, csak hát na, finoman szólva is érdekes. Nyilván sok példa van nagy korkülönbségekre mind a sztárok, min a hétköznapi emberek esetében. Én pl. egyetemista koromban oda voltam a kommunikáció tanáromért, aki úgy 22 évvel volt idősebb nálam, annyi, hogy itt igazából véget is ért a történet.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2015. december 04. 17:39
|
|
CukiiCsajjúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.08. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 251488 offline
|
Jéééézus Mária ez a nő az annyja is lehetne basszus
2015. december 04. 17:49
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Idézet (DirtyDiana1990 @ 2015.12.03. 22:49)
TheTruthAboutLove
Azért, azt nem tagadom, hogy ha nem lenne párom, akkor még most is elfogadnám, 22 év ide vagy oda.
Azok a jóképű és intelligens oktatók... Nálam 15 év volt a korkülönbség
2015. december 04. 23:02
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
Ez a nő 72 éves kora ellenére elképesztően néz ki : D Sok boldogságot!
2015. december 05. 16:25
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Szerintem ebben az egészben csak az a bizarr, hogyha ő egy hétköznapi ember lenne, akkor ez a kutyát sem érdekelné, most meg emberek százai botránkoznak meg a privát életén. Az egyetlen dolog, amiért nem járnék egy nálam érzékelhetően idősebb emberrel, mert félnék, hogy egyedül öregszem meg. Bár ez részletkérdés.
CandUs
2015. december 07. 16:37
Nem akarok senkinek beszólni vagy bármi DE mi a franc bajotok van azzal hogy valaki boldog egy vele egyneművel aki idősebb nála? (Akinek nem inge ne vegye magára) Nem tudom voltatok már szerelmesek? Csak azért, mert akkor igazán tudhatnátok hogy ilyenkor senkit sem érdekel a kor. Nem az van, hogy jaj, asszem szerelmes vagyok, de nem mégsem mert idősebb nálam, és ott van az a szexi színésznő, aki velem egykorú, őt jobban szeretem, nem. Ez jön, van nem lehet vele mit kezdeni. 32 év kicsit sok, de kit érdekel? Nincs ezzel gond, szerintem, de ha az aranyos tizenéves homofób kislányoknak ez undorító, akkor puff neki! Amúgy sok boldogságot nekik
Phaedra
2015. december 07. 18:58
Idézet (BlackSwanforever @ 2015.12.07. 16:37)
Nem akarok senkinek beszólni vagy bármi DE mi a franc bajotok van azzal hogy valaki boldog egy vele egyneművel aki idősebb nála? (Akinek nem inge ne vegye magára) Nem tudom voltatok már szerelmesek? Csak azért, mert akkor igazán tudhatnátok hogy ilyenkor senkit sem érdekel a kor. Nem az van, hogy jaj, asszem szerelmes vagyok, de nem mégsem mert idősebb nálam, és ott van az a szexi színésznő, aki velem egykorú, őt jobban szeretem, nem. Ez jön, van nem lehet vele mit kezdeni. 32 év kicsit sok, de kit érdekel? Nincs ezzel gond, szerintem, de ha az aranyos tizenéves homofób kislányoknak ez undorító, akkor puff neki! Amúgy sok boldogságot nekik 
Köszönöm szépen, létezik még olyan ember, akinek olyan a felfogása mint nekem!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.