Ezek voltak 2015 filmes legjei
2015. december 04. 20:16
A Mad Maxről elég sok jót hallottam, sokan mondták hogy nagyon érdekes és eléggé kitűnik a többi film közül, az ember végig izgulja az egészet. Az Agymanók tényleg nagyon aranyos rajzfilm, még a felnőttek közül is sokaknak tetszik
2015. december 05. 22:24
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Hm..egyiket se láttam és nem is hallottam róluk.
2015. december 07. 14:27
Mindegyik egy srmmi. Azért mert az emberek minden új sz++t megnéznek nem lesznek jók.
2015. december 15. 22:10
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Óóóó mennyi nem mondom ki mi....
Kicsit kezd már felb*szni, hogy kilencévesek elkezdenek itt írogatni, hogy ezek mennyire sz*r meg f*s filmek... Tényleg, ha egy filmnek mondanivalója van és értéke az egyből egy rakat kaka.
Hmmm...Várjunk csak!
Idén mit is néztem meg moziban?
Jajj, igen a Viadalt, a Bosszúállókat, A Greyt meg a Tök jó Hang vagy mit tudom én mi második részét.... És ezek mennyivel jobb filmek, mint az alábbi listán felsoroltak, nem? *szarkazmus*
Az ilyen típusú filmek, szerintem egyszer nézhetők, olyan popcorn mozi. Most itt ülök a gépnél és azon gondolkodom, hogy van-e még olyan emberi lény a Földön, akinek legalább kicsit hasonlít a véleménye az enyémre. Mert bevallom én is megnéztem a Bosszúállók második részét, de nem annyira köt le és számomra nuku a mondanivaló, csak jól megszerkesztett akciójelenetekkel van tele. És most este 10-kor felb*sztam az agyam pár tizenévesen, me' ezek nem is olyan jó filmek....
Először nézze meg, aztán alkosson véleményt. (lehet, hogy nem is tudnák felfogni a felsorolt filmek lényegét)
Kicsit kezd már felb*szni, hogy kilencévesek elkezdenek itt írogatni, hogy ezek mennyire sz*r meg f*s filmek... Tényleg, ha egy filmnek mondanivalója van és értéke az egyből egy rakat kaka.
Hmmm...Várjunk csak!
Idén mit is néztem meg moziban?
Jajj, igen a Viadalt, a Bosszúállókat, A Greyt meg a Tök jó Hang vagy mit tudom én mi második részét.... És ezek mennyivel jobb filmek, mint az alábbi listán felsoroltak, nem? *szarkazmus*
Az ilyen típusú filmek, szerintem egyszer nézhetők, olyan popcorn mozi. Most itt ülök a gépnél és azon gondolkodom, hogy van-e még olyan emberi lény a Földön, akinek legalább kicsit hasonlít a véleménye az enyémre. Mert bevallom én is megnéztem a Bosszúállók második részét, de nem annyira köt le és számomra nuku a mondanivaló, csak jól megszerkesztett akciójelenetekkel van tele. És most este 10-kor felb*sztam az agyam pár tizenévesen, me' ezek nem is olyan jó filmek....
Először nézze meg, aztán alkosson véleményt. (lehet, hogy nem is tudnák felfogni a felsorolt filmek lényegét)
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: