A Győzike Show egykori sikerei után ismét a képernyőre kívánkozik Gáspár Győző.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új műsorral tér vissza a képernyőre Győzike?
2015. december 02. 10:19
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. december 02. 13:09
"Rengeteg szappanoperában szerepelt, megmondom őszintén nagyon dzsukel, jószívű gyerek."
mit jelent az a szó, hogy dzsukel?
"...valójában csak 23, Dubajban született, Budapesten él, alig beszél magyarul, én meg alig beszélek az ő nyelvükön."
Ezek szerint Győzike folyékonyan bészíl mádzsárúl.
mit jelent az a szó, hogy dzsukel?
"...valójában csak 23, Dubajban született, Budapesten él, alig beszél magyarul, én meg alig beszélek az ő nyelvükön."
Ezek szerint Győzike folyékonyan bészíl mádzsárúl.
2015. december 02. 13:26
|
|
Mrs.Jack FrostZelo's babe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1971 Csatolások: 51 Azonosító: 208797 offline
|
Huh de jó lesz agyon röhögni..
2015. december 02. 13:32
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Inkább ne!
2015. december 02. 15:56
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
– idézi a showman szavait a fent említett napilap.
Tudom hogy a sajtótorzítás nem a legjobb dolog, amit tehet az ember, de amikor a magyar nyelvet sem tudja annyira használni (legalább annyira választékosan, hogy olyan szavakat használjon amiket az átlag magyar is ért. Értem én, hogy ő már egy magasabb spirituális szinten van, ha már szellemeket is lát és legalább annyira vissza műsorötletei vannak, mint egy kanál cukor, de én sajnos túlságosan is buta vagyok ahhoz hogy tisztában legyek a "dzsuker" szó jelentésével) akkor szerintem érthető lenne, ha néhány mondatot átírnának. Tulajdonképpen az egész beszámolót át lehetne írni. Szerintem az egész műsorötletet érdemes lenne átírni, ha már itt tartunk. Biztosan nagyon vicces műsor lesz, ez biztos pontosan az, amire a magyar fogyasztók vágynak, végül is mi viccesebb létezik annál, ha valaki nem beszél arabul, vagy esetleg a másik nem beszél magyarul? Biztosan nagyon vicces ahogyan megalázzák magukat, jó szórakozást hozzá mindenkinek, én maradok a Győzike Shownál, az szellemi színvonalon jobban illett hozzá. Már úgy értem, ott legalább az igazi személyiségének egy részét azért visszakapta az ember, még akkor is ha játszott a kameráknak, ha az a sorozat olyan volt amilyen, kíváncsi leszek ennek a műsornak a színvonalára. Biztosan megüti majd egy hatéves hiperaktív, hisztis kisfiú értelmi szintjét...
Tudom hogy a sajtótorzítás nem a legjobb dolog, amit tehet az ember, de amikor a magyar nyelvet sem tudja annyira használni (legalább annyira választékosan, hogy olyan szavakat használjon amiket az átlag magyar is ért. Értem én, hogy ő már egy magasabb spirituális szinten van, ha már szellemeket is lát és legalább annyira vissza műsorötletei vannak, mint egy kanál cukor, de én sajnos túlságosan is buta vagyok ahhoz hogy tisztában legyek a "dzsuker" szó jelentésével) akkor szerintem érthető lenne, ha néhány mondatot átírnának. Tulajdonképpen az egész beszámolót át lehetne írni. Szerintem az egész műsorötletet érdemes lenne átírni, ha már itt tartunk. Biztosan nagyon vicces műsor lesz, ez biztos pontosan az, amire a magyar fogyasztók vágynak, végül is mi viccesebb létezik annál, ha valaki nem beszél arabul, vagy esetleg a másik nem beszél magyarul? Biztosan nagyon vicces ahogyan megalázzák magukat, jó szórakozást hozzá mindenkinek, én maradok a Győzike Shownál, az szellemi színvonalon jobban illett hozzá. Már úgy értem, ott legalább az igazi személyiségének egy részét azért visszakapta az ember, még akkor is ha játszott a kameráknak, ha az a sorozat olyan volt amilyen, kíváncsi leszek ennek a műsornak a színvonalára. Biztosan megüti majd egy hatéves hiperaktív, hisztis kisfiú értelmi szintjét...
2015. december 02. 17:42
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
hála a jó égnek megint nem kell nézzem a tévét egy darabig
2015. december 03. 22:20
|
schaffinativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.03. Hozzászólás: 222 Csatolások: 1 Azonosító: 199377 offline
|
hűűű...dubajozunk dubajozunk... no de Győőőzőőőő
2015. december 11. 12:48
Győzike tud magyarul?
Amúgy mi az a dzsuker? Én kulturálatlan hülye gyerek sajnos nem vagyok tisztában a jelentésével
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: