Nem mindennapi az a döntés, amit a Facebook alapítója, Mark Zuckerberg lánya születésével közel egyidőben hozott meg annak érdekében, hogy a szeme fénye egy jobb világban nőhessen fel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mark Zuckerberg majdnem az összes Facebook-részvényét felajánlotta jótékony célokra, miután megszületett a kislánya
2015. december 02. 09:21
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. december 02. 12:09
|
|
LiveLoveLifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.26. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 232245 offline
|
Nagyon szép család!
2015. december 02. 13:38
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
hát ez igazán nagy döntés és megmondom őszintén meglepett. igazán nagy összegről van szó, és nagyon remélem, hogy jó helyre ment, mert én az ilyen adományozós alapítványokban nem igazán tudok bízni, de gondolom Mark tudja mit csinál. nagyon aranyosak mindannyian és gratulálok a babához!
2015. december 02. 13:42
|
|
ginredmaynevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.13. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 241404 offline
|
Most pont nem a rossz oldalat kell kiragadni.
Szerintem ez egyszeruen fantasztikus
Szerintem ez egyszeruen fantasztikus
2015. december 02. 14:01
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Rendes tőle!
2015. december 02. 14:27
Hú. Nagyon nagy összeget ajándékozott el, nem is tudom... én nem tettem volna, nem bízom az ilyen adományozós dolgokban. Szerintem nagyon aranyos tőlük, és nagyon sok boldogságot a kicsihez!
2015. december 02. 16:53
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Ez az összeg több afrikai ország éves GDP-je. Remélem, hogy ennyi befektetett pénzből már tényleg fel lehet építeni egy szebb és jobb világot, bár ehhez az emberek akarata is kell. Egy fecske sajnos nem csinál nyarat
2015. december 02. 17:31
Ez egy igazán szép gesztus volt, követendő példa!
2015. december 02. 17:37
|
|
Chocoberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 182489 offline
|
Ez igazán fantasztikus dolog és ritka.
2015. december 02. 19:52
Én is úgy hallottam, hogy a kislány Maxima lett. Ami egyébként véleményem szerint egy gyönyörű név!
Igazából sokkal jobban én se tudnám kifejezni magamat, de ez egy valóban gyönyörű cselekedet volt. Remélem ennek a jövőben lesz valami hatása.
Igazából sokkal jobban én se tudnám kifejezni magamat, de ez egy valóban gyönyörű cselekedet volt. Remélem ennek a jövőben lesz valami hatása.
2015. december 02. 21:12
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Nagyon szép dolog, de sajnos nem tudom, képesek-e az emberek ilyen "hatalommal" bírni, és jól felhasználni. Reméljük, igen.
Nagyon örülök, és gratulálok Markéknak, hogy végre megszületett a várva várt kicsi!
Jó egészséget és sok boldogságot kívánok nekik!
Nagyon örülök, és gratulálok Markéknak, hogy végre megszületett a várva várt kicsi!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: