A tudomány szerint ez a legmegfelelőbb kor a házasságkötésre
2015. december 01. 21:55
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Szerintem semmi tudományos háttér nem kell ahhoz, hogy ezeket valaki megállapítsa...( "a házasulandó felek már túl vannak a féktelen bulizás és karrierépítés rögös útján, így jobban értékelik a családi fészek melegét, és kevesebb valószínűséggel válnak el.")
1 felhasználónak tetszik:
NiceandCute
2015. december 02. 14:04
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Én is ugyanazt tudom mondani,mint RiderGirl!
2015. december 03. 02:11
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Szerintem meg ezt nem lehet ilyen szinten behatárolni. Régebben a fiatal lányok tizennyolc évesen házasodtak és pár év múlva már szültek, most pedig később divat, ennyi. Nekem van egy olyan ismerősöm, aki velem egyidős, hat éve házasodott össze a párjával és gyerek még nincs, de boldogan élnek. Persze, manapság mindenbe bele akarják magyarázni a tudományt, meg hogy ekkor és ekkor jó házasodni, de ez a divattól is függ. Ha pl. körülöttem már mindenkinek bekötötték volna a fejét, akkor lehet, hogy már én is évekkel ezelőtt kimondtam volna a boldogító igent. Ez inkább annak a függvénye, hogy akivel vagy azzal komolyak e a dolgok. Ha még lelkileg nem tartasz ott harminc évesen, hogy te elkötelezd magadat, akkor nem is szabad erőltetni, míg más már húsz évesen tudja, hogy mit szeretne kezdeni a jövőben. Érettség és partner kérdése az egész.
2015. december 03. 15:05
Ez megint nagyon emberfüggő.
Sally Sparrow igazad van szerintem is!
Egy papír nélkül is együtt lehet élni, nem? xD
Sally Sparrow igazad van szerintem is!
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2015. december 03. 15:42
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
nem értek egyett Sally Sparrow
2015. december 04. 19:41
|
|
virhinia petersonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.13. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 251585 offline
|
nem tom mongyuk lehetséges
2015. december 05. 08:24
Ezzel egyetértek.
/Mondjuk, mit mondjon az, akinek egy macska a szerelme, mert az legalább viszonozza?
/
/Mondjuk, mit mondjon az, akinek egy macska a szerelme, mert az legalább viszonozza?
2015. december 05. 09:27
Ezt majd nem a tudomány fogja eldönteni az embereknél!!
2015. december 05. 17:08
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Akkor még van időm :_D. Nem mintha kétségbe lettem volna esve eddig is. Ahogy eddig előttem is írták, érettség és partner a kérdése az egésznek, valakinek hamarabb megvan, valakinek később. Valaki meg eleve olyan felfogású, hogy elhatárolódik az egésztől.
2015. december 06. 21:57
|
|
perfectionistvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.22. Hozzászólás: 194 Csatolások: 3 Azonosító: 246989 offline
|
Nyilván nem lehet ezt ráhúzni mindenkire, meg nyilván nem ez dönt, senkinek nem kell ekkor házasodni, mert egy cikk ezt írta. Nem értem az ilyen kommenteket. Ez egy statisztika.
2015. december 08. 23:32
És miért pont egy tválájtos képet kellett ide rakni?
Amúgy meg ez mindenkinek maga döntése, szerintem nincs 'legmegfelelőbb' kor. Mindenki akkor házasodik meg, amikor úgy érzi. Aki meg nem akar, annak nem köteles. Végül is csak egy papír arról, hogy valakivel össze vagy házasodva. Enélkül is lehet egy kapcsolat ugyan olyan jó...
Amúgy meg ez mindenkinek maga döntése, szerintem nincs 'legmegfelelőbb' kor. Mindenki akkor házasodik meg, amikor úgy érzi. Aki meg nem akar, annak nem köteles. Végül is csak egy papír arról, hogy valakivel össze vagy házasodva. Enélkül is lehet egy kapcsolat ugyan olyan jó...
2015. december 08. 23:42
|
|
NiceandCute☽ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1345 Csatolások: 3585 Azonosító: 137967 offline
|
Hirtelen "házasságtörést" olvastam.
2015. december 09. 20:41
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
kedvet kaptam férjhez menni
2015. december 11. 14:54
Ahhoz, hogy megházasodjak, kéne hozzá vőlegény. Szed.:c
2015. december 13. 23:25
"A hazugságnak három fajtája létezik: hazugság, szemérmetlen hazugság és a statisztika." Mark Twain. Ennyit erről.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.