Kylie Jenner elárulta, miért szereti jobban Caitlynt Bruce-nál
2015. november 30. 21:36
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Idézet (Nelia @ 2015.11.30. 20:38)
ööhm, nem szeretnélek megbántani, mert tudom, hogy mindenkinek meg van a maga véleménye.
de kérlek, miért használod ezt a kifejezést? nem is ismered őket, csak a média arcukat, amit sokkal másabb, mint az igazi arcuk. ne ítélj így meg embereket, miközben nem is tudod milyenek valójában..
de kérlek, miért használod ezt a kifejezést? nem is ismered őket, csak a média arcukat, amit sokkal másabb, mint az igazi arcuk. ne ítélj így meg embereket, miközben nem is tudod milyenek valójában..
jaj de okos itt valaki. Tudod nincs szükségem arra hogy kioktassanak
2015. december 01. 01:20
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Csutii köszi!
2015. december 01. 06:18
Én nem tudom kinek mit jelent a 'Vitakultúra', de azt azért remélem mindenki tudja, hogy nem azt, hogyha nincsenek normális gondolataim meg érveim akkor a másik lovát szidom mert azt meg már személyeskedésnek hívják
On: örülök, hogy a családja elfogadta ami nem lehetett könnyű én például nem valószínű, hogy ilyen könnyen lenyelném, hogy az apám nő lett.
On: örülök, hogy a családja elfogadta ami nem lehetett könnyű én például nem valószínű, hogy ilyen könnyen lenyelném, hogy az apám nő lett.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2015. december 14. 22:35
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Ez valamilyen szinten szomorú. Én a lányokat sajnálom , ők isszák meg a levét. Kim volt a legelfogadóbb .
Jézusom kisgyerekként rajta kapják, hogy nőnek öltözik az apjuk... Ez bennem elég durva maradandó lelki törést okozna..!
Jézusom kisgyerekként rajta kapják, hogy nőnek öltözik az apjuk... Ez bennem elég durva maradandó lelki törést okozna..!
2015. december 29. 00:25
|
holadiszlájkúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.22. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 239325 offline
|
gááááááááááázzzzz
2016. március 30. 10:28
|
|
singeeeervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.01. Hozzászólás: 491 Csatolások: 57 Azonosító: 253669 offline
|
Bruce soha nem fog úgy kinézni, mint egy igazi nő.. Olyan fura így látni. És bár amit Kylie mondott, lehet hogy igaz, de nyilván örökké fura lesz nekik is.
2016. március 30. 18:01
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
ez aranyos cikk.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.