10 dolog, amit soha ne mondj egy piercingesnek
2015. november 29. 14:14
Hogy bírják ki a mellbimbó piercinget..? Ez az egy, ami számomra annyira visszataszító. Mármint magamon biztos nem tudnám elviselni és sose vállalnám be. Amúgy a többivel nincs bajom, az ő döntésük.
2015. november 29. 14:17
|
Senivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.30. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 250258 offline
|
Akkor gondoljatok bele, hogy egy nem híres embert hogy ítélnek meg pl. egy munka interjú során, mikor kiderül, hogy emellett még tetoválásod is van.. :/ Speciel én nem bántam meg egyiket sem(az orromba is kerül hamarosan, már csak a helyét kéne eldöntsem ^^), de az előítéletek sajna nem tünnek el végleg sosem. Mindezek ellenére nem változtatnék, 3 tetkóm van, ebből az egyik még befejezetlen, nem is kicsi méretű, + egy pc. Egyszer majd rájönnek az emberek is, hogy nem vagyok sem jobb sem rosszabb munkaerő ezek miatt.
Tudom, hogy itt most piercing téma volt, de ha akad közöttetek, aki varratna is, hadd adjak egy jó tanácsot esetleg kettőt: ne divatból tetováltassatok, mert a divat változik, s meg fogjátok bánni, ne is másoltat, hiszen akkor egyedi sem lesz csak egy tucat... Válasszatok olyat, ami jelent számotokra valamit, és biztosak vagytok abban, hogy 1 év múlva sem akarnátok mást.
Ne hamarkodjátok el, sokszor alaposan gondoljátok át biztos akarjátok e, stb.. nagyon jó rajzosok vannak, sokan szívesen készítenek kérésre mintákat személyreszabottan(persze a tetoválók is csinálnak ilyet, de mindenki más stílusban rajzol ugyebár). S ami a legfontosabb: alaposan nézzetek szét a tetováló mesterek között, nézzétek végig az addigi munkájukat, ne az olcsóságra törekedjetek, hiszen egy életen át fogjátok viselni, azt pedig meg kell fizetni. De higyjétek el, megéri.
2015. november 29. 15:04
|
|
bbl589visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.01. Hozzászólás: 372 Csatolások: 9 Azonosító: 197009 offline
|
Ekkora hülyeséget...először is, mi a baj azzal, hogyha alaki érdeklődik, vagy pedig más véleményen van bizonyos dolgokról. Plusz, valaki magyarázza már el nekem, hogy miért a baj, az ha megkérdezek valakit, hogy máshol is van e piercingje.
2015. november 29. 15:23
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
A 2. és a 3. szerintem szimplán csak a kíváncsiság, és nem a rosszindulat. Nem értem ezek mért olyan bántóak.
A hatodiknál meg nagyon nem erre gondol az állítás, hanem arra, hogyha elmész egy állásinterjúra mondjuk egy orrpiercinggel, nem biztos, hogy fel fognak venni. Sőt. Persze ez állásfüggő, de aki szerint egy interjún ez nem visszahúzó dolog, az álomvilágban él. Mert az emberek egyszerűen ilyenek, ítélkeznek.
A hatodiknál meg nagyon nem erre gondol az állítás, hanem arra, hogyha elmész egy állásinterjúra mondjuk egy orrpiercinggel, nem biztos, hogy fel fognak venni. Sőt. Persze ez állásfüggő, de aki szerint egy interjún ez nem visszahúzó dolog, az álomvilágban él. Mert az emberek egyszerűen ilyenek, ítélkeznek.
2015. november 29. 15:48
|
xX Anna Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.07. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 249497 offline
|
Igaz...már csak egy kérdés.....miért jó a mellbimbó piercing????
2015. november 29. 15:50
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
Még talán az orr és az ajak piercing elmegy de a mellbinbón az már szamomra nagyon undorító mi jó abba!?
2015. november 29. 15:55
Én csak azt nem bírom hogyha valaki kiveszi és ott egy lyuk a helyén. Ezért szeretnék műt
Amugy nekem a septum tetszik nagyon :3
2015. november 29. 15:58
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
*látom a folytatást lehagyta a fórum xd
Szóval annyira nem vagyok oda a piercingekért, de máson tetszik
Viszont ilyen cikket tetoválásos verzióba is szívesen olvasnék. Mióta van, nálam kigyűlt pár aranyköpés
Szóval annyira nem vagyok oda a piercingekért, de máson tetszik
2015. november 29. 16:05
Nagyon jó cikk lett
Én gondolkodtam már azon, hogy szeretnék majd egy piercinget valamelyik fülemen, de persze ez még nem biztos.
Én gondolkodtam már azon, hogy szeretnék majd egy piercinget valamelyik fülemen, de persze ez még nem biztos.
2015. november 29. 16:32
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
Szerintem jól néznek ki a piercingek
2015. november 29. 17:02
Rengeteg sztáron meglepődtem.. Amúgy elég jó cikk lett!
2015. november 29. 18:35
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Nekem egyáltalán nem tetszik a piercing, persze van, amelyik jól néz ki, de a legtöbbje nem jön be. De ha nekik tetszik, akkor nem szólok bele, végülis az ő dolguk.
Egyébként barátnőm/osztálytársam mondta, hogy ő is szeretne és lesz is neki, én ezért nem ítélem, ettől függetlenül ugyanolyan jóban leszünk, mint most. (Amúgy van neki a köldökében is, és szerintem jól néz ki, de én semmi pénzért nem vállalnám be)
Egyébként barátnőm/osztálytársam mondta, hogy ő is szeretne és lesz is neki, én ezért nem ítélem, ettől függetlenül ugyanolyan jóban leszünk, mint most. (Amúgy van neki a köldökében is, és szerintem jól néz ki, de én semmi pénzért nem vállalnám be)
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: