Fiatalkori lázadás, kapuzárási pánik, divat – annyi oka lehet annak, hogy valaki úgy dönt, egy csinos kis ékszerrel lepi meg magát, ám természetesen mindig vannak olyanok, akik nem nézik jó szemmel az ilyen kilengést.
A teljes cikkhez kattints ide!
10 dolog, amit soha ne mondj egy piercingesnek
2015. november 29. 11:23
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. november 29. 11:40
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
nekem van egy lány osztálytársam, akinek szintén van piercingje, de sose ítélkeztem felette, sőt nagyon nem is izgat, hogy hord-e, mert amúgy nagyon rendes lány.
Amúgy gondolom ,hogy a kedves Jenner lányokról onnan tudni ,hogy intim helyen hordják a piercinget, hogy már ledobták a ruháikat. Nem, mintha meglepődtem volna rajta.
Amúgy jó cikk lett!
Amúgy gondolom ,hogy a kedves Jenner lányokról onnan tudni ,hogy intim helyen hordják a piercinget, hogy már ledobták a ruháikat. Nem, mintha meglepődtem volna rajta.
Amúgy jó cikk lett!
2015. november 29. 11:50
A kettes pont, puszta kíváncsíság (szerény véleményem szerint
) mivel lehet, hogy a kérdező is gondolkodik egy ékszerben.
2015. november 29. 11:52
|
|
Zsófia Hemmings |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 506 Csatolások: 415 Azonosító: 250592 offline
|
Jó cikk lett!
2015. november 29. 12:02
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Andy<3 mondjuk mint már mondták andy a szájból kiszedte ,mondjuk remékem h viszzarakja de nem hiszem ,mindegy akkor is imadni fogom
2015. november 29. 12:52
Lea kalappal a cikk írója előtt!!:)Fantasztikus nagyon tetszik,Uh a sztárok közül párra odakaptam a fejem..ˇˇNem is gondoltam volna pl?Austin,Drew,vagy esetleg Pink...
2015. november 29. 13:06
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Kendallnak van mellbimbó piercingje, ja és Mileynak van a köldöképben is.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: