Selena Gomez igent mondana, ha Zayn Malik randira hívná
2015. november 29. 21:18
Fúú én utálom Zaynt szóval Selena maradj csak Justinnál
2015. november 29. 21:40
Gigi Hadid & Zayn Malik Walk Hand-in-Hand - Watch the Video!
http://www.justjaredjr.com/2015/11/29/gigi-hadid-zayn-malik-walk-hand-in-hand-watch-the-video/
http://www.justjaredjr.com/2015/11/29/gigi-hadid-zayn-malik-walk-hand-in-hand-watch-the-video/
2015. november 29. 21:59
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Jelena! Utálom Zaynt
2015. november 30. 06:42
Perrie-nél jobbat ugy se fog találni. Egyszer még ugy is arról fogunk olvasni hogy Perrie és Zayn újra találkozgatnak!
2015. november 30. 08:49
Nem tudom,ti hogy vagytok vele de nekem Selena meg Justin örök:) Niallel nem igazén tudom őket elképzelni viszont Zaynel annál inkább:D
2015. november 30. 12:33
|
|
Ritya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.15. Hozzászólás: 2288 Csatolások: 246 Azonosító: 231566 offline
|
Idézet (emily92-17 @ 2015.11.29. 17:04)
Ez a csaj mindig ahhoz húz akinek épp nagy sikere van .. xD
Mond már el nekem, Zaynnek most épp nagy sikere van? Mert szerintem most kicsit visszaesett
2015. november 30. 14:17
inkább jöjjön össze justin-nal. sokkal jobb Justin mint ez a pápaszemes kölyök!
2015. november 30. 15:28
|
|
BoryHannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.11. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 249593 offline
|
Az a vicces, hogy Selena akármit csinálni, akárkivel jönne össze, Őt mindig, mondin cikkben Justin Bieberrel fogják enlegetni...
Zaynt pedig Perrievel.
És azt hiszem, hogy ez így van jól.
Nincs jogunk megítélni kér ember kapcsolatát úgyhogy jobb,ha nem mondom el mi a véleményem a Zayn+Selena párositasról, de abban biztos vagyok h Selena nem k**va, ahogy sokan mondták itt!
Sőt! Őrá tényleg nem lehet ezt mondani! Az, h randizna egy sráccal, nem azt jelenti, hogy kurva lenne! Légyszíves ne sértegessétek!
És, nem, nem vagyok Selena rajongó, csupán abb9l indulok ki,hogy nekem hogy esne ha ilyet mondanának egyesek rám.
Zaynt pedig Perrievel.
És azt hiszem, hogy ez így van jól.
Nincs jogunk megítélni kér ember kapcsolatát úgyhogy jobb,ha nem mondom el mi a véleményem a Zayn+Selena párositasról, de abban biztos vagyok h Selena nem k**va, ahogy sokan mondták itt!
Sőt! Őrá tényleg nem lehet ezt mondani! Az, h randizna egy sráccal, nem azt jelenti, hogy kurva lenne! Légyszíves ne sértegessétek!
És, nem, nem vagyok Selena rajongó, csupán abb9l indulok ki,hogy nekem hogy esne ha ilyet mondanának egyesek rám.
2015. december 01. 17:32
|
|
virgi09i'm a sinner bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.17. Hozzászólás: 2097 Csatolások: 10 Azonosító: 240469 offline
|
Ez már hányadik akivel össze van boronálva??? Múltkor még a drága Dzsásztinkával látták vhol egy étteremben.Tényleg olyan a szerelmi élete mint egy szappanopera,bár mondjuk arról ő nem feltétlen tehet.
2015. december 02. 15:23
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
hát nem is tudom....igaz a van selnek bármi kisülhet belőlle
2015. december 03. 20:23
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Remélem Selnek lesz annyi esze, hogy nem kezdi újra Justinnal...
2015. december 05. 08:27
Én az egész bandát utálom -1D, és sajnálom, ha megbántottam bárkit is, de nekem nem nagyon jönnek be a számaik-, úgy Sel, maradj inkább Justinnál... Ő sem a legjobb választás, de még mindig jobb, mint Zayn...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: