Valamennyien a könnyeinkkel küzdöttünk 2011-ben, amikor az immár felnőtt Harry útjára engedi fiát, Albus Perselus Pottert a Roxfortba. Végre lehullott a lepel arról, miért nevezte el a két igazgató után a fiát Harry.
A teljes cikkhez kattints ide!
J. K. Rowling elárulta, miért nevezte el Harry a fiát Piton után
2015. november 29. 10:17
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. november 29. 10:45
Erre már akkor gondoltam amikor először olvastam. És ez tényleg szép gesztus volt. Én Pitont mindig is kedveltem, nem tehetett arról, hogy szerette Harry anyját, és így az apját ki nem állhatta. Inkább róluk írna az író egy előzménykönyv féleséget...
2015. november 29. 11:36
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Nem meglepő, én is gondoltam már erre, de azért szerintem nagyon szép gesztus volt. Én Pitont jó ideig nem szerettem, de végül mindig sikerült bebizonyítania, hogy ő valójában nem rossz ember. A sorozat végére Piton lett az egyik kedvencem.
2015. november 29. 11:49
|
|
Clariityvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.06. Hozzászólás: 345 Csatolások: 5 Azonosító: 213009 offline
|
Érdekes. Végülis igen, érthető, és lehetett rá gondolni, hogy ez állhat mogötte. Egyébként tiszteletre méltó, hogy annak ellenére, hogy mennyi mindent tett Harry ellen Piton, így döntött.
2015. november 29. 12:22
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
Hát ezt eddig is tudtam. Én örültem ennek, mert Piton az egyik kedvenc szereplőm a történetben.
2015. november 29. 12:49
Oh, én már sajnos elég régóta nem követem "Harry Potter" életét.De én is valami ilyesmire gondoltam mikor elolvastam a cikk címét..
2015. november 29. 13:01
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
ezt kb. mindenki tudhatta, aki nem belegondolt, de úgy felfogta a sztorit :olleyes:
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. november 29. 13:20
elmondhatatlanul utálom Piton-t. nem több egy önző idiótánál, aki egy tizenegy éves, ártatlan gyereken állt bosszút azért, mert annak apja évekkel ezelőtt szívatta őt az iskolában (ami persze szintén nem volt szép dolog, de James később felnőtt, és megbánta a dolgot). és amit Piton Lily iránt érzett az inkább volt beteges rajongás, mintsem szerelem. de most komolyan, a lány nem viszonozza az érzéseit, és ezért lesárvérűzi, majd pedig beáll halálfalónak? ez minden, csak nem egészséges kapcsolat.
arról már nem is beszélve, hogy ha Harry helyett mondjuk Neville lett volna a kiválasztott Piton a kisujját sem mozdítja, és még mindig halálfalóként tengetné napjait a sötét oldalon.
arról már nem is beszélve, hogy ha Harry helyett mondjuk Neville lett volna a kiválasztott Piton a kisujját sem mozdítja, és még mindig halálfalóként tengetné napjait a sötét oldalon.
2015. november 29. 13:22
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Szerintem is ez elég nyilvánvaló volt azoknak az embereknek,akik megértették a könyv lényegét
Mindenesetre amit Piton tett Harryért és legfőképp Lilyért biztos is,hogy becsületre méltó
Mindenesetre amit Piton tett Harryért és legfőképp Lilyért biztos is,hogy becsületre méltó
2015. november 29. 14:15
Őszinte leszek, én a 7. rész után sem tudom szeretni Pitont. Nekem ő mindvégig negatív karakter volt, és a továbbiakban is az lesz.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.