Erős, rendíthetetlen és eltökélte, hogy beírja magát a zenetörténelembe. A brit energiabomba, Charlotte Emma Aitchison, ismertebb nevén Charli XCX az MTV The Ride című életrajzi sorozatában mesélt a sztársághoz vezető útról és toplistavezető slágereiről, sőt, néhány kevésbé ismert tényt is elárult arról, hogyan lett hét év alatt a zenei élet meghatározó szereplője.
A teljes cikkhez kattints ide!
5 dolog, amit nem tudtál Charli XCX-ről
2015. november 27. 15:52
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. november 27. 16:27
ÚÚh,nagyon bírom az utolsó elűtin nagyon meglepődtem:O "Színesben látja a zenét" eléggé furi..
2015. november 27. 21:40
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Ez nem lett valami nagy cikk.
Az MSN pedig Messi,Suárez,Neymar néven is fut.
2015. november 28. 11:24
|
Eniko96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.13. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 251577 offline
|
Na én most hogy elolvastam ezt a cikket tudok róla öt dolgot
Eddig nem is tudtam hogy ő létezik'.!
Love it viszont nagyon, jó szám, ha ő énekelte volna fel akkor lehet hogy már jobban ismerném.
Eddig nem is tudtam hogy ő létezik'.!
Love it viszont nagyon, jó szám, ha ő énekelte volna fel akkor lehet hogy már jobban ismerném.
2015. november 28. 22:11
Ennek a lánynak a számain bűzlenek az autotune jelei.Nem akarok megbántani senkit de nem tudom hogy gép nélkül tud--e énekelni
2015. november 29. 09:04
Ezek nagy részét tudtam amúgy : . Imádom a hangját, és a számait, nagyon jó stílusa van :3
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: