Starity

Megjelent az April első kislemeze

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. december 02. 21:28 #21
Hana-chanxX
Hana-chanxX
.ɪᴅσʟ ♕

Státuszʏσᴜ cᴀɴ’ᴛ sᴛσᴘ ᴍᴇ ʟσvin’ ᴍʏsᴇʟғ
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3402
Csatolások: 265
Azonosító: 239786
Nem lett túl különleges a klipje. :\ Rengeteg hasonló témájú kisfilm készült már a kpop bandáknak. Pedig azt hittem, hogy ez a cserkészlányos koncepció jó lesz. A dallam nem rossz, először furcsálltam benne a Muah! hangot. x3 Nem jósolok nekik hosszú jövőt. Az egyik tag alig 13 éves és fél éven belül elhagyta őket egy tag... a hangjukkal nincs baj, de a tánchoz nincsen túl sok tehetségük -legalábbis a koreográfiák alapján.
2015. december 19. 14:11 #22
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Egy fokkal jobb, mint a Dreaming, de számomra még mindig olyan kis semmilyenek + ez a koncepció tizenkettő, egy tucat. Nem értem, hogy a DSP-nek miért kellett egy új csapat, hisz a meglévőivel sem tud rendesen bánni.. számomra ez még mindig rejtély. No mindegy, talán idővel valamit kezdeni fog velük a kiadó, és megtalálják a stílusukat.
2015. december 19. 14:23 #23
- törölt felhasználó -    
húú az elején nagyon nem csíptem őket sőt ez a koncepció se jött be de a dall szerintem sokal jobb lett mint az előző.A komenteket vissza nézve szerintem csak somin azért hagyhata el mivel 1 családi probléma lett és inkáb így döntötek vagy nem birta a rivaldafényt(?)Na mindegy a hanguk csak izlézek és pofonok és a koncepciót meg keresek még smileeee.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Lee Na Eun Lee Na Eun 11805.
Lee Jin Sol Lee Jin Sol 11240.
Yang Ye Na Yang Ye Na 12530.