November 24-én jelent meg a dél-koreai, immár ötfős lánycsapat, az April első kislemeze Boing Boing néven, melynek Muah! című slágeréhez egy videó is készült.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent az April első kislemeze
2015. november 27. 15:24
2015. november 27. 21:06
Bevallom még csak egyszer hallgattam meg itt az új dalukat, de már a dal közepére megköszöntem a DSP-nek, hogy egy kis életet lehelt a lányokba. Egy nagyon gyenge kezdés után most úgy gondolom, hogy azért egy erősebb folytatás jött.
Picit egyébként nekem az A Pink jutott az eszembe, de nem azért mert esetleg majmolnák őket szó sincs róla, de ők is hasonló könnyed, cuki koncepcióval nyitottak és egy-egy tag még hasonlít is picit.
Ezek után kíváncsian várom mivel rukkolnak majd elő és remélem, hogy a következő dalukról is majd hasonló sorokat írhatok.
Picit egyébként nekem az A Pink jutott az eszembe, de nem azért mert esetleg majmolnák őket szó sincs róla, de ők is hasonló könnyed, cuki koncepcióval nyitottak és egy-egy tag még hasonlít is picit.
Ezek után kíváncsian várom mivel rukkolnak majd elő és remélem, hogy a következő dalukról is majd hasonló sorokat írhatok.
2015. november 28. 10:34
Elismerem nekem a debütáló Dream Candy szerzeményük is tetszett, ám ez sokkal inkább illik a lányokhoz.
A koncepció nagyon tetszik, főként hogy remekül áll nekik ez a kis cserkészlány imidzs és hihetetlenül aranyosak, ezekben az uszkár ruhákban.
Ráadásul egyik lány szebb, mint a másik.
A dal is nagyon jóra sikeredett, fülbemászó és ez a rap rész is nagyon feldobja. Aminek különösen örülök, hogy (bár a Dream Candy-ben alíg kapott szerepet) ezúttal Hyun Joo-nak is több rész jutott. Ám az nagyon meglepett, hogy ilyen kis aranyos hangja van, a többiekhez képest.
Nem is gondolná az ember, hogy pont neki van, még mondhatni ennyire kislányos hangja.
Összeségében szerintem nagyszerű visszatérés lett, a lányok részéről. Egyedül csak az szomorít el, hogy So Min már nem vehetett részt a munkálatokban.
Mindenesetre nagyon szorítok a lányoknak, hogy továbbra is ilyen sikerekben legyen részük.
♥♥♥APRIL♥♥♥
A koncepció nagyon tetszik, főként hogy remekül áll nekik ez a kis cserkészlány imidzs és hihetetlenül aranyosak, ezekben az uszkár ruhákban.
Ráadásul egyik lány szebb, mint a másik.
A dal is nagyon jóra sikeredett, fülbemászó és ez a rap rész is nagyon feldobja. Aminek különösen örülök, hogy (bár a Dream Candy-ben alíg kapott szerepet) ezúttal Hyun Joo-nak is több rész jutott. Ám az nagyon meglepett, hogy ilyen kis aranyos hangja van, a többiekhez képest.
Összeségében szerintem nagyszerű visszatérés lett, a lányok részéről. Egyedül csak az szomorít el, hogy So Min már nem vehetett részt a munkálatokban.
Mindenesetre nagyon szorítok a lányoknak, hogy továbbra is ilyen sikerekben legyen részük.
♥♥♥APRIL♥♥♥
2015. november 28. 12:44
Szerintem nagyon jó...:)Nagyon bírom a lányokat szóval../Fighting/
2015. november 28. 14:54
|
|
Baba74visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.24. Hozzászólás: 349 Csatolások: 0 Azonosító: 215816 offline
|
Tényleg magas nagyon a hangjuk. Nekem ez már inkább nyávogás mint éneklés. Nekem nem tetszik. De hát van akinek ilyen az ízlése, nem akarok megbántani senkit.
)
2015. november 28. 19:54
|
|
kara jiyoungvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 218 Csatolások: 32 Azonosító: 216045 offline
|
Nekem nagyon tetszik!
2015. november 28. 23:20
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
A lánycsapatok többsége távol áll tőlem, és sajnos most sem fogott meg magának az April :|
2015. november 30. 18:13
Végre egy kpopról szóló cikk!(én már mióta próbálok egyet összehozni) Nagyon aranyosak, ami Somin-t illeti sajnálom, de mivel annyira nem ismertem meg ennyi idő alatt, annyira nem is nagy gond számomra... A klippben nagyon cukik, tényleg mindent megpróbáltak, a zene... a Dream Candy jobban tetszett, de ez is jó.
Hwaiting April!!
Hwaiting April!!
2015. december 02. 20:33
|
|
TokyoGhoullelstayourself |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.07. Hozzászólás: 1301 Csatolások: 8182 Azonosító: 250454 offline
|
Szuper lett^.^ Jó hangjuk van:3
2015. december 02. 20:44
|
|
selena gomez14illegirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 1613 Csatolások: 12758 Azonosító: 250585 offline
|
Nagyon jó lett^.^
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: