Idézet (Agent X @ 2016.05.27. 18:13)
- Ha videóból kérsz avatart, írd le, nagyjából melyik részből kéred (pláne, ha hosszabb videóról van szó). Ezzel nagyban megkönnyíted a készítő munkáját, és nagyobb valószínűséggel gyorsabban kész lesz az avatar.
Jó tudni, hogy ez alapból szabály volt, azt hittem ez csak az én kis hülyeségem.
De amúgy teljesen jogos, például én is nagyon szívesen csinálok videókból avatarokat, de feleslegesen nem akarok dolgozni, főleg olyan videóból, amikor egyszerre hat embert interjúvolnak meg. Honnan kéne tudnom, hogy a hat emberből ki a lényeg?
Amúgy be lehetne vezetni egy olyan szabályt is, hogy
ha valaki kér avatart, akkor az használja is már legalább 3-5 nap erejéig. Ha pedig már meggondolta magát, akkor jelezze, hogy mégse készítse el senki...
Csak mert eléggé idegesítő, amikor
nem két percet töltök el azzal, hogy megcsinálok pár avatart, erre a kedves kérő(k), már a kérése napján más avatart használ, és amit megcsinálok azt nem is használja... Akkor minek kér? Ja és nem úgy kell érteni, hogy a kért sztárról tett ki más avatart hanem teljesen másról. Pl kér valaki Shakiráról de Ariana-s avatart használ.. Egy napra sem tette ki a kért avatart.
(Nem írok nevet, mert nem vagyok ilyen szívtelen, de szerintem a legtöbb avatarkészítő tudja, hogy kikről van szó...)