10+1 kín, amit minden kontaktlencsés ismer
2016. április 08. 19:26
|
|
FloriMaczkoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.08. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 251477 offline
|
tetszik
2016. július 12. 20:59
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Erősen túl van dramatizálva. Aki ennyire nyűgnek éli meg a lencsét az hordjon szemüveget. Amúgy meg egy vagyon a lencse. Jó nem azt mondom, hogy olcsó, de ha elszakad egy vagy elhagyod, akkor sem dől össze a világ, nem 10 ezer forint egy pár. Már ha havit veszel.
2016. július 12. 20:59
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Van szemüvegem de ritka ha felveszem. Suliban csak órán veszem fel, hogy lássam a táblát. Egyszerűen utálom. Szóval , Team kontaklencse
2016. augusztus 24. 23:17
Nekem nincs, de biztos nagyon rossz lehet. Biztos így van, mivel hallottam már róla, nem egy embert panaszkodni.
2016. augusztus 24. 23:33
|
|
Nothingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.27. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 255171 offline
|
Hát, mivel már büszkén a kontaklencsések táborát erősítem, meg kell mondanom, hogy borzasztóan nehéz dolognak van beállítva a kontaklencse használat. Ez a cikk, meg nem is tudom.. Olyanonokat állít, amiket szerintem egy olyan kontaklencsés, aki nagyon megfontoltan gondolkodott, nem tesz. Jó, persze, elfelejtheti, de akkor is. Ha komolyan valakinek ez akkora megerőltető feladat, hogy figyeljen, ne érje víz, vagy vigyen magával szemüveget, az inkább maradjon is annál. Amúgy szerintem ez a cikk néhány embernek még a kontaklencse gondoltától is elmegy a kedve. Pedig szerintem nagyon jó. (:
2017. január 03. 20:53
Jó cikk lett, de inkább a szemüveg mint a kontaklencse.
2017. január 28. 10:42
|
|
Abbie03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.27. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 262153 offline
|
Én is szemüveges vagyok, és mikor először megkaptam, azt gondoltam, inkább a kontaktlencse, mint szemüveg. De keztem megszokni a szemüm, és mostanra már úgy állok vele, hogy inkább maradok ennél. Ezután a cikk után pedig már egy életre megutáltam a kontaktlencsét.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: