10+1 kín, amit minden kontaktlencsés ismer
2015. november 27. 18:58
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Én sose értettem a kontaktlencsét hordó embereket. Bár a szemüveg látványos, viszont nem kell vele bíbelődni, csak felkapod oszt jól van, megtisztogatod, ha éppen piszkos. A kontaktlencsével pedig annyi baj van ,hogy sok esetben nem is éri meg az ,hogy ne tudják az emberek meg, hogy ,,vaksi" vagy.
2015. november 27. 19:32
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (N.k @ 2015.11.26. 15:03)
Arra nem gondol senki,hogy se szemüveg,se kontaklencse nem kell ha naponta max.20percet arra szánsz,hogy a szemmozgató izmaidat egy picit speciálisabb tornával átmozgatott.Ja és csak bónuszban,hogy sokkal jobban fogsz látni evvel a tornával pár hónap után.SOkkal jobban mint ,ahogy addig szemüveggel.Csak ht az emberek kicseszettül lusták ilesmit csinálni inkább felrakják a szemüveget vagy a kontaklencsét és inkább nyafognak tovább.
Lusták? Kiváló, hogy interneten keresztül felállítod a diagnózist.
Jajj, egek. Elég macerásnak hangzik.
2015. november 28. 09:38
|
|
emesemesi15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.26. Hozzászólás: 79 Csatolások: 2 Azonosító: 250084 offline
|
Jesszus, nem is tudtam, hogy a legtöbb sztárnak kontaklencséje van
Egyébként nagyon jó cikk lett ^^
Egyébként nagyon jó cikk lett ^^
2015. november 28. 13:58
|
|
BTR superúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.09. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 225796 offline
|
En a sztarok kozul felet nm mondtam volna meg hogy kontaklencsere szorul. Nekem nincs se szemuvegem sem kontaklencsem, de ha valaki annyit ul a szamitogep mellet, hogy elromlik a szeme akkor megerdemli a sok szenvedst. Az mas ha valaki ugy szuletik meg hogy raszorul arra hogy hasznalja.
2015. november 28. 14:10
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Istenem! Már a cikk olvasása közben elérzékenyültem.
A szememre én nagyon érzékeny vagyok, hiszen én is a rosszul látók táborát erősítem és sajnos soha nem láthatok újra úgy, mint régen.
A szemüvegemmel még mindig nem vagyok kibékülve és néha azon gondolkozom, hogy át kellene már térnem a kontaklencsére. Tudtam eddig is, milyen kínokkal jár, de ez a cikk mégis felnyitotta a szemem, hogy maradjak meg a szemüvegnél. A lencse pedig jó lesz egyszeri kis alkalmakkor, pl. bulizás, estély..
Mindig irigylem a jól látokat, hiszen olyan már nem lehetek.
A szememre én nagyon érzékeny vagyok, hiszen én is a rosszul látók táborát erősítem és sajnos soha nem láthatok újra úgy, mint régen.
A szemüvegemmel még mindig nem vagyok kibékülve és néha azon gondolkozom, hogy át kellene már térnem a kontaklencsére. Tudtam eddig is, milyen kínokkal jár, de ez a cikk mégis felnyitotta a szemem, hogy maradjak meg a szemüvegnél. A lencse pedig jó lesz egyszeri kis alkalmakkor, pl. bulizás, estély..
Mindig irigylem a jól látokat, hiszen olyan már nem lehetek.
2015. november 28. 14:30
Hasznos cikk lett!
Nem is gondoltam volna, hogy ennyi sztárnak kontaktlencséje van..
Nem is gondoltam volna, hogy ennyi sztárnak kontaktlencséje van..
2015. november 28. 19:00
Na,ezért nem akarok kontaktlencsét. Bár a szemüvegemet is csak akkor hordom amikor igazán szükségem van rá.
2015. november 28. 22:23
Na jó, akármennyire is "ismerem" JB-t, nem tudtam, hogy ő is hord. Mióta?
Lemaradtam.
Amúgy Taylort, Selenát, és Demit tudtam, a többit nem.
Amúgy Taylort, Selenát, és Demit tudtam, a többit nem.
2015. november 29. 08:52
Én ezek közül csak pár "mellékhatást" éltem át, ugyanis való igaz, hogy nekünk kontaktlencsét hordóknak körültekintőbbnek kell lennünk, mint szemüveges társainknak (gondolok itt például arra, hogy ha tisztító folyadék nincs is nálad rendszeresen, viszont a lencsetartód cserélt folyadékkal mindig legyen nálad stb.). Nekem személy szerint a szemüvegemmel sokkal több macerám van, mint a kontaktlencsével. Csak, hogy pár dolgot említsek: minden szemüvegesnek ismerős a zsírfoltok kavalkádja a lencséiden, amit állandóan törölgetni kell, nem beszélve az esőcseppekről, amiktől olyan remekül nem látsz semmit
Vagy ott van például, ami ilyenkor télen különösen aktuális a párásodás; oké, hogy pár másodpercig tart, de ettől még kellemetlen, ha épp abban a pár másodpercben kéne valami fontosat látnod stb stb... Szóval akárki akármit mond a kontaktlencse viselet ellen, számomra egy nagyon okos találmány, amit ráadásul napjainkra olyan profin kiviteleznek, hogy ha betartod a rendszeres higéniás "használati utasításokat", akkor tökéletesen együtt lehet vele élni és a kivétel valamint a betétele már ugyanúgy a napi rutinodhoz fog tartozni, mint a fésülködés
2015. november 29. 18:45
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
lol rám a fele nem igaz, mert nem puha lencsém van, hanem légáteresztő kemény
2015. november 29. 18:47
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
3 éve szemüveges vagyok, és már új szemüveg kéne, de gondolkoztam rajta, hogy lehet a lencse jobb lenne.
Meg már tesóm is kérdezte, hogy nem-e szeretnék kontaktlencsét. Barátnőmnek is az van, és ő mondta, hogy sokkal jobb, mint a szemüveg, de persze ennek is megvannak a hátrányai, illetve az előnyei is.
2015. november 29. 23:26
Én is kontaktlencsés vagyok már 2 éve és rám se igaz körülbelül a fele.
Vigyázok rá,viszont úszásnál nagyon figyelnem kell,hogy ne menjen az úszószemüvegbe víz.Főleg,hogy ha tehetem minden nap úszni vagyok.
Viszont jobb mint a szemüveg azt garantálom,mindig is utáltam a szemüveget,ha nagyon muszáj sajnos fel kell vennem de ha lehet elkerülöm.
2015. november 30. 07:03
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Jó cikk !
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: