Meglepő változás: így még nem láttad Joe Jonast!
2015. november 25. 18:35
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Furi,de nem olyan rossz !
2015. november 25. 19:04
nem értem mit pattogtok, szerintem tök jól áll neki. + ha így érzi jól magát, akkor mért ne festhetné be a haját kékre? ez az ő élete. olyanra festi a haját, amilyenre akarja.
2015. november 25. 19:09
|
|
Bogáncsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.24. Hozzászólás: 327 Csatolások: 0 Azonosító: 245313 offline
|
Annyira sokat nem változott. Bár kicsit furcsa, ha pasinak színes haja van, nem mindenkinek áll jól a színes haj. Szerintem neki ez az árnyalat egész jól áll.
2015. november 25. 21:52
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Nekem pont ilyen szinű ombre hajam volt a nyáron mindegy(elcseszte),egyébként gerard waynek is pontosan ilyen szinű haja volt ami sokkal jobban ilet hozzá mert ő olyan,de ennek a sráchoz nem illik nem tudom ő ehhez túl pozitív vagy mi(nem ismerem is nem is akkarom megismerni)meghogy az egész haját ,az egész haj fogalma az egész haja)bocs ezt nem tudom normàlisabban leirni) beletartozik de én oldat nem látom kéknek.meg alapból ennek a cikknek semmi értelme sincs
2015. november 26. 07:26
Ha jól veszem észre a kék ombrés haj, nagy népszerűségnek örvend mostanában.
Nos, első ránézésre igen furcsa, de nem áll neki rosszul. Valóban nagyon is illik hozzá a kék szín.
Nos, első ránézésre igen furcsa, de nem áll neki rosszul. Valóban nagyon is illik hozzá a kék szín.
2016. január 07. 11:52
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Még így is nagyon hogy helyes.
2016. február 01. 19:17
Hát így még tényleg nem láttam, de ugyanolyan cuki.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: