Justin Bieber kihúzta a gyufát a Nirvana-rajongóknál
2015. december 28. 12:30
Ugyanezt eljátszotta már a The Ellen Show-ban pár hete, csak éppen Metallica-pólóban. De ki voltak akadva az emberek, istenem, holott még a zenekar is a pozőrfanjain röhögött. Ne álszenteskedjünk már, Gyerekek.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. január 06. 20:27
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Ha látok valakit az utcán Nirvana pólóval akkor kapjak elő paradicsomot és dobáljam meg vele?
Lehet hogy jobban ismeri a Nirvanat mint bárki más..
U.i. Fogalmam sincs mi az a Nirvana 12 éves vagyok
Lehet hogy jobban ismeri a Nirvanat mint bárki más..
U.i. Fogalmam sincs mi az a Nirvana 12 éves vagyok
2016. január 16. 15:09
|
|
WildSideúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.14. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 253195 offline
|
Eszem, faszom megáll emberek.
Értem én, hogy mindenkinek joga van olyan felíratú pólóban járkálni, amilyenben szeretne. De hamár felvesz egy legendás grunge zenekar nevét viselő felsőt legalább ne divatból tegye. Pláne ne Justin, akinek lövése sincs, hogy mi az a rock vagy grunge zene.
Értem én, hogy mindenkinek joga van olyan felíratú pólóban járkálni, amilyenben szeretne. De hamár felvesz egy legendás grunge zenekar nevét viselő felsőt legalább ne divatból tegye. Pláne ne Justin, akinek lövése sincs, hogy mi az a rock vagy grunge zene.
2016. február 19. 15:11
Bírom Justin-t,de ez több a soknál. Egy olyan ember vesz fel Nirvana-pólót,akinek semmi köze nincs a grunge zenékhez,és egyáltalán azt sem tudja mi az. Szánalmas...
2016. március 18. 17:03
Az igaz,hogy felesleges ekkora felháborodást játszani egy ilyen esetnek,de abban a rajongók mellett állok (én is az vagyok) hogy mi a ...-ért vesz fel egy olyan gyerek Nirvana-pólót,mint Justin Bieber? Köze nincs ahhoz a műfajhoz,amit Curt-ék játszottak,és ne vegyen fel egy ilyen pólót csak azért mert az olyan "jól néz ki" !!!
Ha valaki felvesz egy olyan pólót amin a világ legjobb bandájának a neve szerepel,akkor azt ne divatból tegye,hanem azért mert szereti a zenéjüket.
Ha valaki felvesz egy olyan pólót amin a világ legjobb bandájának a neve szerepel,akkor azt ne divatból tegye,hanem azért mert szereti a zenéjüket.
2016. március 18. 17:29
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234158 Azonosító: 59785 offline
|
Komolyan érdekelne már, hogy honnan származik ilyen sokatoknak az az értesülése, hogy csak divatból vette fel.
Attól még, hogy nem grunge-ot játszik, még simán hallgathat Nirvánát... erre alapozni egy kijelentést hatalmas idiótaság.
Például Demi Lovato is hallgat metált, pedig nem azt játszik.
Amúgy micsoda rajongó, még Kurt Cobain nevét sem tudja leírni.
Ja, de egyébként utálom Jusztinát még mindig... csak irritál a szűklátókörűség.
Amúgy micsoda rajongó, még Kurt Cobain nevét sem tudja leírni.
2016. március 20. 19:14
|
xBeusxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 144186 offline
|
Olvasom a posztokat és csak nevetnem kell, nehogy már néhány ember döntse el ki hordhat Nirvana vagy bármilyen más pólót. Bolhából elefántot csinál időnként egy-egy rajongó. Na ez a szánalmas, nem pedig, hogy ki mit visel vagy hallgat.
2016. május 29. 16:35
|
|
Bellavookvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.15. Hozzászólás: 236 Csatolások: 0 Azonosító: 202007 offline
|
Itt mindenki olyan jól ismeri Justint, hogy hétvégente sörözgetni járnak, és tudják, mit hallgat szabadidejébe. Hát egyelek meg titeket, olyan cukik vagytok:3
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!