Justin Bieber kihúzta a gyufát a Nirvana-rajongóknál
2015. november 24. 19:58
|
|
Levi3dgLPBvB |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 563 Csatolások: 0 Azonosító: 251575 offline
|
Azt se tudja ez a kis senki hogy mi az a Nirvana meg hogy ki az Kurt Cobain! Es még magát hasonlitgatja Kurt-höz. 1. A nyomába se ér neki. 2. Keménynek akar tűnni a "vagany" tetkoival pedig krvara nem az. Sajnálom akik szeretik a zenéjét... Szégyen ez a kis divatmajom... Kurt szívből zenélt, ez meg csak a pénzért csinálja. (es akik szerint mi Nirvana rajongok ki vagyunk akadva azok nem értették meg a Nirvanat)
2015. november 24. 20:02
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Justin újra megmutatta, hogy mekkora paraszt!
1 felhasználónak tetszik:
Levi3dgLPBvB
2015. november 24. 20:09
|
|
Timenyaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 237631 offline
|
A mocskos hülye buzi felvesz a végbélszagú bőrére egy olyan pólót amin a Nirvana neve szerepel? Jézus Istenem...Hívok papot...
Levi3dgLPBvB
2015. november 24. 20:17
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Itt mintha inkább arról lenne szó hogy Justin Bieber vette fel a Nirvanas pólót, nem azzal, hogy felvett egy Nirvanas pólót. Ha esetleg én tettem volna, már pedig higgyétek csak el, lerí rólam hogy a nevükön és a frontemberük nevén kívül mást nem tudok róluk, egyetlen számukat sem hallottam meg és nem is vagyok kimondottan oda ezért a stílusért, le se szarnának engem az emberek. Értem én, hogy Justin világszár, hogy közszereplő és hogy minden, amit csinál bizonyos mértékű súllyal bír, viszont ha teszem azt valamelyik másik férfi híresség tette volna ugyan ezt, akkor senkinek nem lenne vele semmi baja. Azok a Nirvana-rajongók, akik képesek ilyen hülyeségeken felháborodni, szerintem nincsenek tisztában azzal, hogy mekkora semmiségeken hőbörögnek. Az más volt, amikor Kurt Cobainnek hívta magát, az szerintem is enyhe túlzás volt. Mostanság mintha nagyon trendi lett volna mindenbe belekötni, amit Justin csinál és mert egyébként amúgy is botrányt halmoz botrányra, csinálnak neki egy olyan botrányt is, ami igazából még csak nem is botrány. Ha nem merészeli ezúttal is Kurt Cobainnek nevezni magát, szerintem semmi sem történt...
Szandi0820
2015. november 24. 20:57
|
|
Beth Rose Darknessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.24. Hozzászólás: 118 Csatolások: 153 Azonosító: 171910 offline
|
Milyen Nirvana póló ez már... A hajam csomóban hullik. Tudja ez, mégis kiről van szó? Mindegy, bemutatta, milyen tudatlan. Sajnálom, hogy sokan JB "zenéjére" vesztegetik értékes idejüket. Az emberek ennél többet, jobbat érdemelnének.
2015. november 24. 21:03
|
|
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline
|
Egy "hehh" szerű röhögés kíséretében annyiban lehetne hagyni, de nem, egyesek úgy érzik fel kell háborodniuk. De minek? Talán megérdemli ez a kis fütyi, hogy ennyit foglalkozzanak vele? Nem. Na.
2015. november 24. 22:20
|
|
B.Lilcsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 207459 offline
|
Belieber vagyok, ha valaki fölhúz egy JB-s pólót lehajítom egy téglával aztán meg bedobom a Dunába, tök logikus. Nem értem mi baja az embereknek. Nem tudhatjuk, hogy ismeri-e őket részletesen vagy nem, de azzal, hogy fölhúzta ezt a pólót csak azt nyilvánította ki, hogy tiszteli őket. Már azt sem szabad csak mert ő Justin Bieber?
2015. november 24. 22:34
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 online
|
Utálom Jusztinát, de komolyan mondom... röhej, amit csináltok itt egy-ketten. Már miért ne vehetne fel egy Nirvanás pólót? Csak azért, mert azt feltételezitek, hogy nem ismeri, mindezt az alapján, hogy milyen zenét játszik? Nőjetek fel, gyerekek... ne ti akarjátok már megszabni, hogy ki hogy öltözködjön.
p.s.: Én sem tudom, hány számot ismer tőlük (mielőtt valaki ezzel jönne), de ne a borítójáról ítéld meg a könyvet.
p.s.: Én sem tudom, hány számot ismer tőlük (mielőtt valaki ezzel jönne), de ne a borítójáról ítéld meg a könyvet.
2015. november 24. 22:50
|
|
spck13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.20. Hozzászólás: 173 Csatolások: 0 Azonosító: 221476 offline
|
Ezt is csak azért, hogy valamibe bele tudjanak kötni. Most nem a botranyairol hires, ezert kell keresni benne valami kivetnivalót
Legalabb ne ilyen gyenge indok lenne...
2015. november 25. 00:28
|
|
cukiicsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 410 Csatolások: 19 Azonosító: 215738 offline
|
ezt annyira bírom, komolyan. mármint, nem értem, csak azért nem hallgathat Nirvana-t, mert Ő Justin Bieber? Ugyanolyan ember, mint mi, gondolom Ő is szeret zenét hallgatni:D mi ezen a probléma? Ott állsz mellette mindennap és azt hallgatod, milyen zenét hallgat? Nem. Akkor meg mi alapján feltételezel?
2015. november 25. 01:10
Valószínűleg nem ő vette fel csak a stylist ráhúzta másrészt ezzel van tele a h&m meg a new yorker bárki bármit viselhet magán olyan világot élünk amikor bármiről beszélhetünk vagy lehet véleményünk még akkor is ha igazából fingunk nincs a témáról
szeretem a Nirvanat nem szeretem justint és őszintén nem érdekel, hogy ebben a pólóban jelent meg. Mellesleg elég sz*r póló... olyan tipikusan pláza polcról leemelt híg termék xd
2015. november 25. 08:58
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Most kivételesen nem értek egyet ezzel a savazással. Én is a Smells Like Teen Spirit c slágerüket szeretem, a többit annyira nem is ismerem, de nem is parádézok Nirvana pólóban. Viszont tényleg ne vonjon párhuzamot maga és Kurt Cobain között!
2015. november 25. 10:49
Kezdődik... Oké, kissé elefántot csináltak a bolhából, de valószínű, hogy a sikeres visszatérés után Jusztinkának megint hatalmasra nő az arca. Kutyából nem lesz szalonna.
2015. november 25. 12:04
JAJ MÁR... Nem szeretem Justin-t, de ez már hülyeség!
2015. november 25. 15:53
|
|
Akira-sanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.10. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 250545 offline
|
Az emberi hülyeség határtalan. És sem kedvelem Justint, de nem mindegy mit hord? Ez már szánalmas, hogy ebbe is belekötnek. Ha meg úgy vette fel, hogy nem ismeri akkor az az ő szegénységi bizonyítványa. És ha meg ismeri? Talán ő nem hallgathat jó zenét?
2015. november 25. 16:56
Na jó én utálom Justint és imádom a nirvanát de most egy kicsit túlzásba vitte egy két rajongó !
2015. november 25. 20:48
Szerintem stylistja döntötte el, hogy mit vesz fel, ez a savazás -bár én sem kedvelem őt- egy kicsit túlzás. Az az incidens amikor, viszont Kurt-höz hasonlította magát, az tényleg elég durva volt..
2015. november 25. 21:34
|
|
disco queenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 110 Csatolások: 2 Azonosító: 250305 offline
|
Hogy egy egyszerű pólóból ekkora cirkusz legyen. Adjisten legyen ez a legnagyobb hibája az életben, hogy fel mert venni egy Nirvana pólót....
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.