Justin Bieber kihúzta a gyufát a Nirvana-rajongóknál
2015. november 24. 17:23
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234158 Azonosító: 59785 offline
|
Irigylem azt, akinek az a legnagyobb problémája, hogy mit húz fel Jusztina... egyébként pedig honnan tudják, hogy nem tudna megnevezni egy dalt sem? Talán ismerik?
2015. november 24. 17:35
|
|
Rebi0719visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.21. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 204160 offline
|
Egyetértek Szandi0820-al.
Ennyire unalmas az életük, hogy ezzel foglalkoznak? Na meg komolyan, netán ismerik Justint személyesen, hogy azt hiszik hogy egy számot se tud megnevezni a Nirvanától? -.-
Ennyire unalmas az életük, hogy ezzel foglalkoznak? Na meg komolyan, netán ismerik Justint személyesen, hogy azt hiszik hogy egy számot se tud megnevezni a Nirvanától? -.-
2015. november 24. 17:38
Ezen most jót röhögtem..Jár a Keksz*
Nekem is van Nirvana cuccom csak nekem egy kitűzőm,néha én is felveszem hogy feldojam a stílusom..De én sem ismerem őket,egyépként..Sőt..
Amúgy már tényleg sajnálom Justint mindig próbálják besározni a nevét..csak szerintem most alaptalanul..Nem bírom annyira a gyerket..De szerintem most semmi rosszat nem tett.
Nekem is van Nirvana cuccom csak nekem egy kitűzőm,néha én is felveszem hogy feldojam a stílusom..De én sem ismerem őket,egyépként..Sőt..
Amúgy már tényleg sajnálom Justint mindig próbálják besározni a nevét..csak szerintem most alaptalanul..Nem bírom annyira a gyerket..De szerintem most semmi rosszat nem tett.
2015. november 24. 17:44
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Ez röhejes
Honnan veszik hogy Justin nem ismeri?
Manapság, már minden második ember Nirvanas polot hord, és ők kb azt se tudják, mi az
És most könyörgöm, ez csak egy polo
nem kell rögtön máglyára vetni
Honnan veszik hogy Justin nem ismeri?
Manapság, már minden második ember Nirvanas polot hord, és ők kb azt se tudják, mi az
És most könyörgöm, ez csak egy polo
2015. november 24. 17:49
|
|
virgi09i'm a sinner bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.17. Hozzászólás: 2097 Csatolások: 10 Azonosító: 240469 offline
|
Ebből is mi mindent kihoznak...
Nem bírom Dzsásztinkát de azt vesz fel amit akar.
(Bár azt rühellem mikor olyan zenekaros pólót vesznek fel amit nem is ismernek,csak menőzni akarnak vele.
Nem bírom Dzsásztinkát de azt vesz fel amit akar.
(Bár azt rühellem mikor olyan zenekaros pólót vesznek fel amit nem is ismernek,csak menőzni akarnak vele.
2015. november 24. 18:10
|
|
NiceandCute☽ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1345 Csatolások: 3585 Azonosító: 137967 offline
|
Semmivel sem különbek azok a Nirvana rajongók akik ezzel a tipikus szöveggel ítélkeznek mások felett...
2015. november 24. 18:19
Ebből mi a baj? Nem csípem dzsásztint de szerintem semmi sincs ebből
2015. november 24. 18:29
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
Én nagyon szeretem Kurt-öt, és utálom Justint, de úgy különösképpen nem izgat, hogy "Nirvana" pólóban jelent meg. Azt hittem valami rosszat mondott, de most egy póló miatt? Lehet nem ismeri, nekem is hamarabb volt Hollywood Undead-es pólóm, mint, hogy ismertem volna Őket. (ma már persze nagy rajongója vagyok a bandának, de ez mellékes)
Szóval, most ki nem tojja le, hogy mit vet fel ez a szerencsétlen? Szerintem addig jó, amíg ruhában van...
Szóval, most ki nem tojja le, hogy mit vet fel ez a szerencsétlen? Szerintem addig jó, amíg ruhában van...
2015. november 24. 18:38
Nem kedvelem Biebert, de elég gáz, hogy sokan emiatt elítélik, én is hatalmas Nirvana rajongó vagyok még sem hordom el mindennek.Különben is manapság már csomó emberke hord Nirvanas pólót, közben azt se tudják, hogy mi az, szóval erről ennyit.
2015. november 24. 18:51
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
kit érdekel? szerintem Kurt akkor forogna a sírjában, ha a reakciókat látná, simán odamenne justinhoz és azt mondaná "szard le"
krvára tök mindegy mit vesz fel, ha ez a legnagyobb dolog, amibe bele lehet kötni
krvára tök mindegy mit vesz fel, ha ez a legnagyobb dolog, amibe bele lehet kötni
2015. november 24. 18:52
|
|
Selli gomez fan.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.16. Hozzászólás: 423 Csatolások: 17 Azonosító: 196175 offline
|
Számomra teljesen semleges Justin, viszont nem értem, mégis miért épp az veri ki a biztosítékot, mikor ő veszi fel az ikonikus együttest mintázó pólót, ha momentán ismételten divattá vált a ,,retro", ezáltal nyalka tinilányok tucatjain is látni ilyet.
2015. november 24. 19:39
|
|
LHanna†paranoid_illusions† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 1220 Csatolások: 80 Azonosító: 205659 offline
|
Kurt nem hinném hogy foglalkozna vele mit hord. Ott szarná le ahol van. Engem viszont idegesít, hogy az a b*zi (már bocsánat, de) szerintem életében nem hallgatott még Nirvanát, max pár számot hallott. Az a baj, hogy sajnos ők is olyanok lettek mint a KISS és a Ramones... Jól néz ki a banda logója, és ezért divat lett a pólókon. Ami rohadtul felhúz, mert ezek az emberek kemény 80%-a fix hogy nem tudja kiket hord magán, és milyen tisztelettel kéne irántuk lenni. K*rva szájukat ám!
2015. november 24. 19:45
|
|
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline
|
Egyáltalán nem kedvelem Justin-t, sőt...... de azzal szerintem, hogy felvett egy Nirvana-s pólót nem tett semmi botrányosat. Én nem értem miért vannak ennyire felháborodva.
(el sem hiszem, hogy ilyet mondok, hogy most kivételesen nem szidom
)
(el sem hiszem, hogy ilyet mondok, hogy most kivételesen nem szidom
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: