Több száz, ha nem ezer Nirvana-rajongót haragított magára Justin Bieber szombaton.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber kihúzta a gyufát a Nirvana-rajongóknál
2015. november 24. 14:16
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. november 24. 14:19
|
|
Styles1994visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 402 Csatolások: 184 Azonosító: 250572 offline
|
Gratulálok az ilyen NIrvana rajongóknak és az olyanoknaka kik ezért megutálják. Nyugodtan nézzenek utána , Metallica és Nirvana nála a best.
2015. november 24. 14:23
|
|
Citromturmixvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 241999 offline
|
Ez most komoly?
Nem tudtok normális cimet irni egy cikknek? Mi az hogy kihúzta a gyufát?Csak felvett egy Nirvanas pólót . NEM tett semmi rosszat. Feles cikk.
Nem tudtok normális cimet irni egy cikknek? Mi az hogy kihúzta a gyufát?Csak felvett egy Nirvanas pólót . NEM tett semmi rosszat. Feles cikk.
2015. november 24. 14:29
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Nem ismeri ?? mégis a sok hozzászolásban akik leszolták honnan veszik h nem e rajongo ő is amit nem hozott nyilvánosságra... istenem ez csak egy kibaszott poló... Basszus..
2015. november 24. 14:34
|
susyhs98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.28. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 194889 offline
|
Mi az hogy nincs joga viselni azt a pólót??? Nekem Bieber egyáltalán nem szimpi, de senki nem döntheti el azt, hogy milyen póló legyen rajta. Bezzeg ha meztelen, akkor azon vannak kiakadva -.-
2015. november 24. 14:39
|
|
Zsófia Hemmings |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 506 Csatolások: 415 Azonosító: 250592 offline
|
Szerintem ennek a cikknek semmi értelme! Citromturmix egyetértek!!
2015. november 24. 14:42
ÉS MI VAN AKKOR?? ENNEK TÉNYLEG NINCS SEMMI ÉRTELME
2015. november 24. 14:46
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Ez a gyerek egy szar! Eleve a kis buzi hogy néz már, ki a retkes tetkóival, egy hulladék ez! Nem csodálom szegény Kurt biztos fordult is párat a sírjában!
2015. november 24. 14:49
|
|
sandorreka2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.23. Hozzászólás: 670 Csatolások: 233 Azonosító: 236388 offline
|
Nekem személy szerint semleges Justin
De szerintem semmi baj nincs azzal hogy ilyen pólót fett fel, könyörgöm hány ezer ember hord olyan pólót aki nem valószínűleg hogy tudja az adott sztárnak/bandának a számukat vagy valami, csak egyszerűen jól néz ki..a másik az az hogy honnan veszik hogy nem tudja a számukat vagy legalább egyet a sok közül..a harmadik pedig hogy neki csakugyan mint a többi sztárnak stylistja van így valószínűleg nem ő könyörögte ki hogy ezt vegye fel...szerintem ezzel semmi gond nincs.
2015. november 24. 14:50
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Én is azok közé tartozom, akik nem bírják Justin-t, de szerintem ez túlzás
" Számos más "erénye" van, ami miatt meg lehet szólni, támadni, de azért, hogy milyen pólót visel, hülyeség
" A póló jól néz ki, és jól mutat együtt a szett, és nem is kirívó maga a póló. Azért ez a Nirvana rajongótáborról is kiállít egy bizonyítványt, hogy ilyenen így felkapják a vizet
"
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2015. november 24. 14:55
|
|
BoryHannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.11. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 249593 offline
|
Már nem azért, de ez egy kicsit túlzás. Jó, rendben, Justin nem a legtökéletesebb ember, de miért kell olyankor felelősségre vonni, amikor nem is követett el semmit?
Ezekről emberekről,akik ilyeneket mondtak rá, tweeteltek róla, csak utálatból tették és nem azért mert tényleg megérdemelte volna, hogy ilyen szemetek legyenek vele.
Oké, felvett egy pólót amin Nirvana van...
Na és??
Mi van ha szereti, szerette azt az együttest? Ezt nem tudja senki elképzelni??
Justin Igen is követ el hibákat, de most semmi rosszat nem tett.
Ezekről emberekről,akik ilyeneket mondtak rá, tweeteltek róla, csak utálatból tették és nem azért mert tényleg megérdemelte volna, hogy ilyen szemetek legyenek vele.
Oké, felvett egy pólót amin Nirvana van...
Na és??
Mi van ha szereti, szerette azt az együttest? Ezt nem tudja senki elképzelni??
Justin Igen is követ el hibákat, de most semmi rosszat nem tett.
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Az emberek honnan tudják, hogy Justin milyen zenét hallgat? Nevetséges ez a felhajtás
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
Imádom a Nirvanát is és Belieber is vagyok... Na most mit szóljak?
2015. november 24. 15:10
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Úristen, annyira gyökér emberek vannak...honnan szoptátok ki, hogy Justin nem ismeri a Nirvanát és hogy nem tud tőlük egy számot sem megnevezni? Honnan??? Miért kell már abba is belekötni, hogy mit vesz fel? De ha valami random ember veszi fel az utcán az nem baj? Miért kell azt feltételezni, hogy nem tudja egy számukat sem? Nem is az a bajotok, hogy ilyen póló van rajta csak bele akartok kötni valamibe. Szánalmasak vagytok...
2015. november 24. 15:12
De nem csak Justin teszi ezt. Lépten-nyomon Nirvana-s pólót viselő emberekbe botlok, és néhánytól (akit ismerek) megkérdeztem, hogy ,,Te is szereted a Nirvana-t és Kurt Cobain-t?" Erre ők meg azt válaszolták, hogy ,,Ki az a Kurt?" Nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek...
Justinra visszatérve, nem bírom annyira, de ezt százak csinálják a nagyvilágban, Justin is csak egy közülük.. de mivel ő híresség, nagyobb figyelmet kap.
Justinra visszatérve, nem bírom annyira, de ezt százak csinálják a nagyvilágban, Justin is csak egy közülük.. de mivel ő híresség, nagyobb figyelmet kap.
2015. november 24. 15:27
|
|
imasurvivorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.01. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 239822 offline
|
Ez komoly akar lenni??! Nem is szeretem Justint, de nem teljesen mindegy hogy mit visel?? Azért hogy régebben feldühödtek azon hogy azt mondta hogy ő az új Kurt még megértem, de ez már tényleg túlreagálás!
2015. november 24. 15:27
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Jó, tényleg követett el sok hülyeséget ez a kölyök, de... ez most komoly? Szánalmas amit itt a Nirvana-fanok leművelnek. Azt hord, amit szeretne és annyira jól nem ismerik, nem tudják milyen zenét hallgat. Belőlem se nézné ki senki a metált, mégis imádom. Persze azért remélem ha megjelenek *ÉN* egy AC/DC-s pólóban, engem nem fognak meglincselni az utcán. Ez már beteges utálat. Szánalomra méltó. Takarodjanak a francba a véleményükkel és a gyerekességükkel együtt. Úgy látszik ők sem sokkal jobbak a mai fandomoknál.
2015. november 24. 15:32
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Én sem kedvelem őt, és ez enyhe kifejezés, de most komolyan egy pulcsi miatt vannak felháborodva az emberek? Ez azért vicc. Na és ha pont Nirvanas, lehetett volna Black Sabbath is, vagy akármi más. Ilyenért utálkozó üzeneteket írni.... Nem értem.
2015. november 24. 15:43
|
|
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline
|
Jajj ugyan már. Csak egy póló.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.