Születésnapján szakított Tygával Kylie Jenner
2015. november 23. 20:07
Milyen érdekes, hogy egy héttel ezelőtt még arról írtak, hogy össze akarnak házasodni.
A média ismét teljesített.
2015. november 23. 20:27
|
|
Lázár Szendiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 228651 offline
|
Violet Shadow igazad van
2015. november 23. 20:43
|
|
hannasworldúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.07. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 251442 offline
|
Most döntsük már el, hogy a születésnapján, vagy előtte szakítottak, ha egyáltalán szakítottak. A kettő együtt nem fér meg.
2015. november 23. 21:38
|
|
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline
|
Ne sirokXDDDDDDR Istenem ennyi ostobasagot egy cikkben. Ez mar faj de tenyleg. Nem is szakitottak istenem. Kylie tegnap is rakott ki vele kepet nem szakitottak csak Kylie elutazott Ausztraliaba Tyga meg nem ment vele. Hol itt a szakitas emberek?
Es ne gyertek mar megint a gazdag kurvaval mer Tyga nem is maga vette a kocsit tisztara le van egve az az ember. Inkabb o megy a lany penzere minthogy forditva
Es ne gyertek mar megint a gazdag kurvaval mer Tyga nem is maga vette a kocsit tisztara le van egve az az ember. Inkabb o megy a lany penzere minthogy forditva
2015. december 14. 22:45
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Már mindenhol azt olvastam esküvő lesz meg minden, most meg az volt, hogy szakítottak, de aztán látom, hogy tolják fel a közös képeiket..
Nem gondoltam volna , hogy Tyga már meg akarna állapodni, mert az oké, hogy 25 éves, de nézzünk már rá... Meg ez a rapper életmód.. Kizárja, hogy egyszerre egy nője legyen csak. Nekem ez fura. Bár már egy fia is van szóval.. Lehet pár év múlva el is válnának. Hiába, a férfiak későn érnek. Kylie meg még gyerek, nagyon korai lenne neki, ezt megértem. Meg Tygan kívül alig járt még mással.
Nem gondoltam volna , hogy Tyga már meg akarna állapodni, mert az oké, hogy 25 éves, de nézzünk már rá... Meg ez a rapper életmód.. Kizárja, hogy egyszerre egy nője legyen csak. Nekem ez fura. Bár már egy fia is van szóval.. Lehet pár év múlva el is válnának. Hiába, a férfiak későn érnek. Kylie meg még gyerek, nagyon korai lenne neki, ezt megértem. Meg Tygan kívül alig járt még mással.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: