Újra együtt Selena Gomez és Justin Bieber?
2015. november 23. 16:30
mert ex-pároknak aztán tilos együtt vacsorázni...
2015. november 23. 16:50
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Ki a f...t érdekel??!!!!!
2015. november 23. 16:53
|
xX Anna Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.07. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 249497 offline
|
Oké én nem tudom az előzményeket nem is érdekel.....De miért ne ehetnének együtt.Könyörgöm mi ez a nagy dráma.Ha össze jönnek össze jönnek ha nem akkor nem.Ő dolguk.....#Könyörgöm
2015. november 23. 16:54
Ohh már megint?Remélem nem igaz.Csak róluk szólna minden.
2015. november 23. 16:57
Én már ezt nagyon unom,basszus akkor minek kell azt mondaniuk "hogy már vége ,és hogy lezárták ezt a se veled se nélküled kapcsolatot"Ha annyira szeretik egymást akkor fejezzék be ezt a huzavonát..(Vagy mit) és éljenek boldogan..De ennek semmi értelme sincsen hogy egyszer együtt vannak egy szer meg nem...:/
2015. november 23. 16:58
Idézet (B.T.S. @ 2015.11.23. 16:57)
Én már ezt nagyon unom,basszus akkor minek kell azt mondaniuk "hogy már vége ,és hogy lezárták ezt a se veled se nélküled kapcsolatot"Ha annyira szeretik egymást akkor fejezzék be ezt a huzavonát..(Vagy mit) és éljenek boldogan..De ennek semmi értelme sincsen hogy egyszer együtt vannak egy szer meg nem...:/
Teljesen egyet értek
2015. november 23. 17:02
|
|
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline
|
Nagyon, nagyon, nagyon unom már ezt. Ha szeretik egymást legyenek együtt és kész. Semmi értelme ennek a hülyeségnek hogy egyszer együtt vannak másszor nem. Ha boldogok akarnak lenni akkor jöjjenek össze és KÉSZ! Ha még egy cikket meglátok ezzel a -se veled se nélküled- izével menten kiugrok az erkélyen ><
2015. november 23. 17:53
Örömmel látom,hogy megtörtént a szappanopera 124.része is....én csak élvezem a műsort
2015. november 23. 17:54
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Én már követni se tudom !
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.