Dwayne Johnson nem hiába kapta „A szikla” becenevet, hiszen nemcsak külsejében, hanem mentálisan is szilárdnak, keménynek tűnik. A színész azonban eloszlatta ezeket a sztereotípiákat, és beismerte: nem volt mindig olyan ön- és céltudatos, mint napjainkban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Depresszióval küzdött Dwayne Johnson
2015. november 20. 13:55
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2015. november 20. 17:36
|
|
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline
|
Ezen meg lepődtem
2015. november 20. 17:46
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Nem lehet könnyű az biztos,ilyenkor a helyzet.
2015. november 20. 18:54
|
|
Bertinaporg |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.17. Hozzászólás: 1217 Csatolások: 102 Azonosító: 219449 offline
|
Manapság már majdnem minden ember ezzel küzd, úgyhogy tényleg nem kell szégyellni. Jó hogy ő is felvállalta, és remélem már kigyógyult belőle.
Én minden héten depressziós leszek, vagy inkább hangulat ingadozásom van kitudja.
2015. november 21. 17:24
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Mi ebben olyan meglepő?
Manapság már szinte mindenki depresszióba esik legalább egyszer az élete során. Ő miért lenne kivétel? A férfiak sem gépek...
2015. november 22. 07:57
Gondolná az ember, hogy férfiak alig depressziósak, ami szerintem egy nagy baromság, mert nem nemfüggő. Valóban a beszéde sok ember kezdőpontja lehet.
2015. november 22. 15:16
|
|
princess.plsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.11. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 251562 offline
|
nem is tudtam,de énis átéltem már a depressziót és nem jó érzés .. tapasztalatból mondom..
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.