Tóth Andi készen áll a házasságra
2015. november 22. 17:23
|
|
Babymetalfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.01. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 247589 offline
|
Szerintem ez az ő döntésük! Ha ő fiatalon szeretne házasodni akkor házasodjon fiatalon! Számomra is korai ez de szerintetek Andi fog törődni a kommentjeinkkel??! Nem szolhattok bele hogy ők mikor akarnak házasodni! Ezeket a kommenteket most úgy írjátok le nagyrészben mintha annyira számítana a véleményetek számukra! Mindenkinek egy élete van, akkor had élje úgy ahogy ő akarja! Szerintetek őket érdekli hogy ti gratuláltok vagy sem?! Hát nagyon NEM... Nemis értem hogy sok ember miért hiszi hogy számít a véleménye
2015. november 23. 20:18
|
|
Zsófia Hemmings |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 506 Csatolások: 415 Azonosító: 250592 offline
|
Jesszus megőrült ez? 16 évesen férjhez menni?????
2015. november 23. 20:22
Engem hidegen hagy, hogy mit csinál stb., de 16 évesen miért akar házasodni?! De most komolyan. 16 éves. 16 évesen? Hááát oké, Ő tudja....
2015. november 24. 12:55
|
|
Citromturmixvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 241999 offline
|
Nataural. teljesen egyetértek.
2015. november 24. 17:28
|
|
Kitti45visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.11. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 219045 offline
|
7. hónapjuk zavaros, feszültséggel teli volt,vitával dús akkor mi lesz ha összeházasodnak XD 3 évet nem bírna ki férj mellett!Hagyjuk már! XD Ja és MÉG NEM ÁLL KÉSZEN A HÁZZASÁGRA!!!!!!!!!!!!!!GYERMEK VAGY MÉG KÉRLEKSZÉPEN GONDOLKOZZ MÁR CSAK EGY KICSIT BASSZUS NEM VAGY NORMÁLIS, LÁTSZIK HOGY MÉG GYEREK VAGY 16 ÉVES VAGY MIT AKARSZ AZ ÉLETTŐL KÉRLEK SZÉPEN??!!
2015. november 24. 20:52
|
ZaraWalesZsannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.10. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 250553 offline
|
Elolvastam a cikket,a hozzászólásokat is
...Tóth Andi egy valóban nagyon fiatal ifjú hölgy,hatalmas energiája,tehetsége,szorgalma és konkrét elképzelése van önmagával és a jövőjével kapcsolatban,na és szerelmesek ...ez,de szép!Nagyon rendben van ha a fiatalok hétköznapjaiban jelen van a rózsaszín felhő,rácsücsülnek és lábukat lógatva álmodnak jövőt!!!
2015. november 26. 10:31
Valóban korai, hogy ilyet jelent ki, mert sokszor előfordul, hogy 30 éves felnőttek sem biztosak a dolgukban, ennyi eltöltött idő után. Amit biztosan tanácsolnék neki, hogy várjon és koncentráljon magára: tanuljon, fejlődjön és ismerkedjen meg mindennel ami cska szóba jöhet. Az idő úgy is elintéz mindent helyettünk és megmutatja mely kapcsolatok időállóak..
Különben a rosszmájúságot és a nagy kiakadásokat egyes kommentelőktől nem értem, tudni kellene elfogadni a másik álláspontkát ez nem azt jelenti, hogy egyet értek de nem kelek ki magamból, csak mert valamivel nem értek egyet..
Különben a rosszmájúságot és a nagy kiakadásokat egyes kommentelőktől nem értem, tudni kellene elfogadni a másik álláspontkát ez nem azt jelenti, hogy egyet értek de nem kelek ki magamból, csak mert valamivel nem értek egyet..
2015. november 28. 14:00
"Anyukám 23 éves volt, mikor én megszülettem, én is ilyen korban szeretnék majd férjhez menni és családot alapítani.Ha pedig Peti egyszer tényleg megkéri a kezem, akkor szeretnék igazi habos-babos ruhában az oltár elé állni és véresen komolyan kimondani az igent"
Van olyan felhasználó aki elolvassa a cikket, vagy mindenki csak hozzászólásokat gyűjt?? Nem akar még férjhez menni....
Van olyan felhasználó aki elolvassa a cikket, vagy mindenki csak hozzászólásokat gyűjt?? Nem akar még férjhez menni....
2015. november 29. 12:07
|
|
cat32»hunter« |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.24. Hozzászólás: 1727 Csatolások: 153 Azonosító: 240731 offline
|
Pfúú egyesek mennyire sötétek.
.Ha végigolvastátok volna a cikket akkor tudnátok,hogy nem most akar férjhez menni.Az emberek 99℅ el sre olvasta a ya cikket,csak a címtől ítél.Gratulálok.
2015. november 29. 13:59
|
|
vica20010225visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.18. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 239203 offline
|
olyan jó énekes, és végig neki szurkoltam az X-faktorban is......szerintem nagyon cuki páros, és nem baj az, ha előrelátó és céltudatos.....egyébként a 23 év még messze van, szóval nem kell elítélni, vagy rosszra gondolni......
2015. november 29. 15:47
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Ez aztán a céltudatosság!
Ahogy elnéztem őket a képen, csak úgy izzodt a levegő. Nagyon szép pár, így külsős szemmel azt látom, hogy egymásnak teremtették őket!
Sok boldogságot!
Ahogy elnéztem őket a képen, csak úgy izzodt a levegő. Nagyon szép pár, így külsős szemmel azt látom, hogy egymásnak teremtették őket!
Sok boldogságot!
2015. december 16. 12:44
|
hobbyfilmesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.09. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 145073 offline
|
Vessetek rám követ. de ez nagyon elhamarkodott dolog. együtt járni együtt élni az egy, de a házasság már komolyabb. Annak van jogi következménye. És mi van ha mégse klappol valami. Srácok éljetek boldogan de ne kapkodjatok.
2016. június 24. 10:12
Meglepődnék, ha a végén ebből tényleg házasság lenne.
2016. július 14. 22:38
Ettől vagyok kész. A barátnőmnek is van most egy pasija és mindig azt tervezi hogy majd ha felnőtt lesz, ez meg az lesz. Persze, nem úgy kell nekiállni egy kapcsolatnak, hogy "ebből aztán úgyse lesz semmi", de ez nagy naivitás. Persze az ember maga is beleesik (
), aztán meg hiába magyaráz a másiknak, hogy ne kövesse el ugyanezt a hibát, hiszen akkor ő szerelmes, és leszar mindenkit.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: