Ellen DeGeneres lerántotta a leplet a One Direction-srácok titkairól
2015. november 20. 22:09
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Úgy szűrtem le hogy néhány kérdést csak azért tettek fel (már nem csak a rajongók, hanem direkt azért lettek beválogatva a showba) hogy Harry igennel felelhessen rájuk, ez az elsőnél szerintem mindenkinek leesett. Tudom hogy az ilyen viszonylag megszokott arrafelé, mindenesetre eléggé sunyi módszer ez, hiszen habár köztudott, hogy Taylor annyi számot írt már Harryről, hogy Dunát lehetne vele rekeszteni, mégsem akarta bevallani. Annak a kapcsolatnak már kemény két és fél éve vége, szóval... na ja. A fogkefésnél szarrá röhögtem magamat, le merném fogadni hogy a pikáns üzeneteknél Harry hazudott (csak hogy ne kelljen még inkább megaláznia magát). Azt nem bántam volna, ha Ellen megkérdezi, hogy melyik az a tetkó, amit Harry is megbánt, azt nem tudtam, hogy Liam megbánta a nyilakat, azóta az a védjegye a srácnak. Ha Harry esetleg megbánta a pillangót vagy a madarakat, akkor az ő védjegyeinek is annyi
Az idősebb nőset is szerintem csak Harry miatt kérdezték... na de mindegy is, szarrá röhögtem magamat ezen az interjún, jó látni hogy nem viselték meg őket a pletykák meg az idióta fanok akik folyamatosan csesztetik őket...
2015. november 20. 22:36
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
mindig imádtam ellen,mert hatalmas
jó,hogy megint voltak nála a srácok és az egész beszélgetés jó lett
azé új dolgokat is megtudtunk róluk és tényleg egyre jobban néznek ki
2015. november 21. 08:39
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Nem csak odaát, hanem itt is van, aki imádja Ellent. Például én! Nem csak azért, mert elárulják a titkaikat a sztárok, hanem mert hihetetleül jószívű, és fergeteges a humora. Az egyik kedvenc ember a világon.
2015. november 21. 20:57
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
már láttam aznap amikor megcsinálták
Már körülbelül 20-szor megnéztem de még mindig végignevetem
Már körülbelül 20-szor megnéztem de még mindig végignevetem
2015. november 22. 08:09
|
|
Carolina Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.01. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 195098 offline
|
Kíváncsi vagyok,hogy Harry melyik tetkóját bánta meg
2015. november 22. 15:18
|
|
princess.plsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.11. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 251562 offline
|
2015. november 26. 12:21
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Ennyit arról,hogy Harry igazat mond
Niall nevetése
2015. december 04. 23:17
Mindenki azt mondja hogy szerepelne egy Ellen showban... én ki állok a sorból.. szerintem Ellennél sokkal jobb James Corden!
2016. április 10. 10:41
|
|
I m a belieber girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.16. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 254809 offline
|
Ez nagyon jo köszy a forditást.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.

0 felhasználónak tetszik: