Az Agymenők rajongói már évek óta vártak a fordulatra, ami közelebb hozza egymáshoz a show két sztárját, Sheldont és Amyt, és meglepetésükre végre elérkezik a pillanat: ágyba bújik a két tudós.
A teljes cikkhez kattints ide!
Agymenők: Sheldon és Amy végre egymáséi lesznek
2015. november 20. 09:14
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. november 20. 10:01
Végre!Annyira vártam,hogy jó kapcsolatba legyenek
2015. november 20. 13:43
|
|
bettvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.15. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 140849 offline
|
Hát... köszi, hogy leírtad ezt a cikket. Kedves meg minden, de most ez hatalmas spoiler volt, már ne is haragudj, közel állok hozzá, hogy földhöz vágjam a laptopom.. Olyan régóta fut ez a sorozat, kár volt így lelőni egy fontos pillanatát a sorozatnak.
2015. november 20. 14:14
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18948 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
na végre
már mióta vártam ezt a részt és nincs is olyan messze.
a címből már lehetett arra következtetni, hogy spoiler-t fog tartalmazni. innentől a Te döntésed volt, hogy megnyitod-e vagy sem. szóval nem kell a cikkírót okolni.
Idézet (bett @ 2015.11.20. 13:43)
Hát... köszi, hogy leírtad ezt a cikket. Kedves meg minden, de most ez hatalmas spoiler volt, már ne is haragudj, közel állok hozzá, hogy földhöz vágjam a laptopom.. Olyan régóta fut ez a sorozat, kár volt így lelőni egy fontos pillanatát a sorozatnak.
a címből már lehetett arra következtetni, hogy spoiler-t fog tartalmazni. innentől a Te döntésed volt, hogy megnyitod-e vagy sem. szóval nem kell a cikkírót okolni.
2015. november 20. 16:46
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Még nem láttam a legutolsó részt, úgyhogy a cikket el sem olvasom, csak annyit had kérjek, hogy máskor ne legyen ilyen kikövetkeztethető a cím, mert én szeretek izgulni, és hiába sejtem mi lesz, azért mégis...
2015. november 20. 17:14
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Idézet (Lil98 @ 2015.11.20. 14:14)
A cím önmagában egy spoiler. Felesleges is tovább olvasni.
Kellemes volt meglátni, főleg, hogy ma délután volt időm megnézni a múlt hetit és jött volna a 9. rész. Nagyon fogok izgulni, hogy mi lesz..
2015. november 20. 20:50
|
|
szasza192visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.08. Hozzászólás: 486 Csatolások: 5385 Azonosító: 98219 offline
|
ezt a hírt egy nappal a rész leadása ELŐTT már a hivatalos face oldalon is lehozták...aki ide is kitette, legalább megvárta, hogy adásba is kerüljön.......én se szeretem a spoilerezést, de akkor ennyi erővel sose beszéljünk semmilyen sorozatról,mert mindig van valaki aki el van maradva, vagy csak most kezdi el
2015. november 20. 21:30
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
IMÁDOM a Shamyt, és most nem bírom abbahagyni a vigyorgást. :3
2015. november 23. 12:01
|
|
bettvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.15. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 140849 offline
|
Lil98, már ne is haragudj, de téged senki nem kérdezett. A kommentem a cikk írójának ment, nem Neked, a cím pedig önmagában direkt és egyértelmű volt. Lexi, kérlek, legközelebb írd ki, hogy spoiler várható már a címben is.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: