A mai napon kerül az üzletek polcaira Adele újdonsága, a 25, melyet méltán emlegetnek 2015 legjobban várt alkotásaként. Az énekesnő azonban elutasította a streaming szolgáltatókat, a rajongók így kénytelenek lesznek megvenni a korongot, ha hallani szeretnék a dalait.
A teljes cikkhez kattints ide!
Adele új albuma nem lesz elérhető a streaming szolgáltatóknál
2015. november 20. 08:30
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. november 20. 12:10
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
Ne csinálja már... :-( és akinek Netán nem lenne pénze megvenni mert gondolom nem "2 forint" az meg csak nézi hogy a többi élvezi hogy hallgatja a zenéit!?
2015. november 20. 15:16
Szerintem ezzel csak azt szerette volna elérni, hogy az emberek ne az internet világában élve szerezzék be a dalait. Az már más kérdés, hogy vajon mennyibe fog kerülni..
2015. november 20. 15:42
Legtöbbször nem is a pénz a gond,hanem,hogy egyes városokban nem is kapható az album.Nyilván Budapesten meg a nagyobb városokban igen,de a legtöbb helyen így sem.Én is hasonlóképpen jártam Justin Bieber új albumával.Az én városomban ahol élek még nem kapható kitudja meddig,de szerencsére letöltöttem Spotifyről.
2015. november 20. 15:46
Jó,nyilván meg lehet érteni egy részről,mert azért ő se ingyen csinálta...de lehet hogy valski nem tudja megszerezni.Nem minden sarki boltban kapható az ilyesmi...
2015. november 20. 17:10
igen lehet hogy nem ingyen csinálja de a többi előadó albuma is felkerül az ilyen helyekre és mégis mennyire sokat keresnek. az meg a másik hogy alapból 100x annyit keres mint egy átlag ember és mi se ingyen kapjuk a pénzt.
szerintem amúgyis túl van értékelvel az énekesnő.
szerintem amúgyis túl van értékelvel az énekesnő.
2015. november 20. 17:59
|
|
Zsombor1989visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.06. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 247914 offline
|
A Google Play-ről le lehet töteni, aki nem tud hozzájutni lemezként az innen is letöltheti!
2015. november 20. 18:33
|
|
imasurvivorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.01. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 239822 offline
|
Ez a saját baja, hiszen így a digitális előadásokkal mi lesz hiszen általában a pénz 1/3-át legalább abból kapja. De ő tudja... Úgy is annyira szeretik hogy így is első lesz.
2015. november 20. 18:55
Meg lehet érteni, de szerintem ez nem a legjobb lépés.
2015. november 20. 19:28
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Spotify prémium felhasználó vagyok, havi kétezer forintot fizetek azért, hogy korlátlanul hallgathassak zenét, erre nem tudom? Szerintem egy népszerű előadó elég sok pénzt kap azután, hogy meghallgatták a dalait, pont, mint a Youtube-on. Ez nem volt jó lépés, én biztosan nem fogom megvásárolni a lemezt, nem véletlenül fizettem elő a Spotify-ra május óta.
Majd torrentboltból leszedem, aztán eldől, mi lesz a sorsa.
Majd torrentboltból leszedem, aztán eldől, mi lesz a sorsa.
2015. november 20. 19:58
Ha lehet hinni a szakértőknek (már pedig csak nagyon szélsőséges esetekben szoktak tévedni) a streamelések nélkül is meglesz a 2,5 milliós albumeladás, ezzel újabb rekordot fog dönteni. Így is első jelenleg több mint 100 ország iTunes letöltési listáján. Az Amazonon is hozzá lehet jutni és a Black Friday is kedvezni fog a "fizikális" hanghordozóknak.
Én már reggel hozzájutottam, mivel már előrendeltem az iTunes-ön és nem tudok vele betelni. A Million Years Ago talán a legnagyobb kedvenc.
Én már reggel hozzájutottam, mivel már előrendeltem az iTunes-ön és nem tudok vele betelni. A Million Years Ago talán a legnagyobb kedvenc.
2015. november 21. 07:14
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Meg lehet érteni őt. Az viszont más kérdés, hogy sokan nem tudják megengedni maguknak -ugyanis nem 2 fillér -, ezért a Spotify-n hallgatták volna, de így rosszul jártak!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: