A mai napon kerül az üzletek polcaira Adele újdonsága, a 25, melyet méltán emlegetnek 2015 legjobban várt alkotásaként. Az énekesnő azonban elutasította a streaming szolgáltatókat, a rajongók így kénytelenek lesznek megvenni a korongot, ha hallani szeretnék a dalait.
A teljes cikkhez kattints ide!
Adele új albuma nem lesz elérhető a streaming szolgáltatóknál
2015. november 20. 08:30
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. november 20. 12:10
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
Ne csinálja már... :-( és akinek Netán nem lenne pénze megvenni mert gondolom nem "2 forint" az meg csak nézi hogy a többi élvezi hogy hallgatja a zenéit!?
2015. november 20. 15:16
Szerintem ezzel csak azt szerette volna elérni, hogy az emberek ne az internet világában élve szerezzék be a dalait. Az már más kérdés, hogy vajon mennyibe fog kerülni..
2015. november 20. 15:42
Legtöbbször nem is a pénz a gond,hanem,hogy egyes városokban nem is kapható az album.Nyilván Budapesten meg a nagyobb városokban igen,de a legtöbb helyen így sem.Én is hasonlóképpen jártam Justin Bieber új albumával.Az én városomban ahol élek még nem kapható kitudja meddig,de szerencsére letöltöttem Spotifyről.
2015. november 20. 15:46
Jó,nyilván meg lehet érteni egy részről,mert azért ő se ingyen csinálta...de lehet hogy valski nem tudja megszerezni.Nem minden sarki boltban kapható az ilyesmi...
2015. november 20. 17:10
igen lehet hogy nem ingyen csinálja de a többi előadó albuma is felkerül az ilyen helyekre és mégis mennyire sokat keresnek. az meg a másik hogy alapból 100x annyit keres mint egy átlag ember és mi se ingyen kapjuk a pénzt.
szerintem amúgyis túl van értékelvel az énekesnő.
szerintem amúgyis túl van értékelvel az énekesnő.
2015. november 20. 17:59
|
|
Zsombor1989visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.06. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 247914 offline
|
A Google Play-ről le lehet töteni, aki nem tud hozzájutni lemezként az innen is letöltheti!
2015. november 20. 18:33
|
|
imasurvivorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.01. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 239822 offline
|
Ez a saját baja, hiszen így a digitális előadásokkal mi lesz hiszen általában a pénz 1/3-át legalább abból kapja. De ő tudja... Úgy is annyira szeretik hogy így is első lesz.
2015. november 20. 18:55
Meg lehet érteni, de szerintem ez nem a legjobb lépés.
2015. november 20. 19:28
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Spotify prémium felhasználó vagyok, havi kétezer forintot fizetek azért, hogy korlátlanul hallgathassak zenét, erre nem tudom? Szerintem egy népszerű előadó elég sok pénzt kap azután, hogy meghallgatták a dalait, pont, mint a Youtube-on. Ez nem volt jó lépés, én biztosan nem fogom megvásárolni a lemezt, nem véletlenül fizettem elő a Spotify-ra május óta.
Majd torrentboltból leszedem, aztán eldől, mi lesz a sorsa.
Majd torrentboltból leszedem, aztán eldől, mi lesz a sorsa.
2015. november 20. 19:58
Ha lehet hinni a szakértőknek (már pedig csak nagyon szélsőséges esetekben szoktak tévedni) a streamelések nélkül is meglesz a 2,5 milliós albumeladás, ezzel újabb rekordot fog dönteni. Így is első jelenleg több mint 100 ország iTunes letöltési listáján. Az Amazonon is hozzá lehet jutni és a Black Friday is kedvezni fog a "fizikális" hanghordozóknak.
Én már reggel hozzájutottam, mivel már előrendeltem az iTunes-ön és nem tudok vele betelni. A Million Years Ago talán a legnagyobb kedvenc.
Én már reggel hozzájutottam, mivel már előrendeltem az iTunes-ön és nem tudok vele betelni. A Million Years Ago talán a legnagyobb kedvenc.
2015. november 21. 07:14
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Meg lehet érteni őt. Az viszont más kérdés, hogy sokan nem tudják megengedni maguknak -ugyanis nem 2 fillér -, ezért a Spotify-n hallgatták volna, de így rosszul jártak!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: