Felröppentek a pletykák, miszerint a feltörekvő svéd színésznő, Alicia Vikander váltja majd Rooney Marát A tetovált lány című film folytatásában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Alicia Vikanderrel folytatódhat A tetovált lány
2015. november 21. 09:06
Alicia igazi természetes szépség, akit imád a kamera. Persze ez önmagában irtó kevés lenne ahhoz, hogy sikeres színésznő lehessen. Azonban jó pár filmben volt szerencsém látni, hogy szépsége mellett igazi tehetség is. Engem meggyőzőtt remek alakításaival, úgyhogy remélem sikerül megegyezniük és ha valóban elkészítik A tetovált lány folytatását, akkor őt szeretném látni a főszerepben.
2015. november 22. 12:15
|
holadiszlájkúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.22. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 239325 offline
|
Kár lenne. Számomra Rooney Mara "a" tetovált lány.
2015. november 22. 12:16
|
holadiszlájkúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.22. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 239325 offline
|
Hamarabb olvastam a könyvet, mint ahogy a filmet láttam volna, és teljesen olyannak képzeltem el Lizbeth-t, mint Rooney. A felső képen lévő lány teljesen más, nem illik hozzá ez a szerep.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: