Újabb slágergyanús dallal tért vissza az öttagú dél-koreai lánybanda, az EXID.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új kislemezzel jelentkezett az EXID
2015. november 19. 17:07
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Eléggé egy fülbemászó dal.
2015. november 19. 20:24
|
|
selena gomez14illegirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 1613 Csatolások: 12758 Azonosító: 250585 offline
|
Nagyon jó dal lett!♥
2015. november 19. 22:51
Hani és Solji gyönyörűek! A szám is tetszetős, de a videó nagyon szimplára sikeredett.
2015. november 20. 12:53
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Már az Every Night óta Leggo vagyok, és nagyon büszke vagyok a lányokra. Fancam vagy nem, megérdemlik a népszerűséget.
Nekem ez a dal is tetszik, de az Up&Down-t nehéz felülmúlni.
Nekem ez a dal is tetszik, de az Up&Down-t nehéz felülmúlni.
2015. november 22. 10:49
Egyszó mint száz,IMÁDOM őket.Nekem a klipp és a szám is bejött.Mondjuk nem is vártam mást az UP&Down és az Ah yeah után,(Hisz azok is nagyon jók)
2015. november 22. 12:42
Mit lehetne mondani erre az öt angyalra? Már magába a dalba is szerelmes vagyok, de Solji,LE és Hani új külseje... ahw. <3 Mind gyönyörűek lettek úgyhogy jár egy vállveregetés és kalap emelés a stylistjuknak, sminkesüknek és fodrászuknak.
Viszont ami engem a (klipben) megfogott az az, hogy milyen ütős a koreográfiájuk. Bevallom szerintem ez a daluk koreográfiai szempontból sokkalta jobb mint az Up&Down. Az Ah Yeah-ban azt szeretem hogy olyan kis egyszerű. ^^
Egyszóval: még mindig imádom őket. Főleg Solji unniet. <3 <3
Viszont ami engem a (klipben) megfogott az az, hogy milyen ütős a koreográfiájuk. Bevallom szerintem ez a daluk koreográfiai szempontból sokkalta jobb mint az Up&Down. Az Ah Yeah-ban azt szeretem hogy olyan kis egyszerű. ^^
Egyszóval: még mindig imádom őket. Főleg Solji unniet. <3 <3
2015. november 22. 18:03
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Up&Down, Ah Yeah és a Hot Pink hasonlók, de mégis különböznek egymástól. Az első kettőt nagyon szeretem tőlük, de ez most vérszegény lett, nem ez lett a legjobb visszatérésük. Értem én, hogy addig kell ütni a vasat, míg meleg + szeretnének népszerűek maradni, de az Up&Down után szerintem rámentek a biztonságra - számomra pont ez a "baj". Talán majd a következő alkalommal kicsit kimerészkednek ebből a burokból és meglepnek valamivel.
2015. november 24. 14:01
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Ahogy páran írták előttem, szerintem sem lett ez a mostani visszatérésük olyan jó, mint amilyen az előző kettő volt az Up & Down-al és az Ah Yeah-val, és a klip sem az igazán az én világom, de a stílusuk újabban is nagyon jó, ahogy eddig is
Hajrá EXID, de remélem a következő visszatérésük megüti majd az Up & Down és az Ah Yeah színvonalát :$
2016. január 01. 18:36
Még mindig az Ah Yeah a nagy favom tőlük, de imádás van.
EXID <3
EXID <3
2016. január 02. 02:25
|
|
scandalmomoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 227694 offline
|
Régen szerettem őket, de már az Up& Down sem volt nagy kedvencem, azóta meg minden daluk amit kiadnak ugyanolyan mint az.. Ez is kb csak annyiba különbözik, hogy most oldalra rázzák.
Lehet hogy egyszer bejött nekik ez a seggrázás, meg szexizés, de nem lehet mindig erre támaszkodni.. Egyre nagyobb csalódás a dalaik mostanában.
Lehet hogy egyszer bejött nekik ez a seggrázás, meg szexizés, de nem lehet mindig erre támaszkodni.. Egyre nagyobb csalódás a dalaik mostanában.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: