Idézet (SoooGood @ 2015.11.20. 15:37)
yeri: olvasd el meg egyszer mit irtal es gondolkodj el magadon. Attol hogy ok terveztek attol meg miert ne lehetne megvenni? Most gondolkodj mar el. Bemesz egy ruhaboltba es tudod hogy ki tervezte? Te ugy vasarolsz ruhat hogy ki tervezte? Pff
Mivel ha én megveszem, a pénzem közvetlenül olyan emberek zsebébe megy, akiket nem akarok anyagilag támogatni? Mi ebben olyan felfoghatatlan? Látom a közgazdaságtan nem az erősséged.
Idézet (Ag_laja @ 2015.11.20. 15:34)

....Mitől rasszisták, ezek az örmény,(nem lepődnék meg ha zsidó is)migráns leszermazottjai, akiknek afro-amerikai pasiaik vannak?
Ezek szerint valamiről nagyon lemaradtam.

A Jenner lányok mióta örmények?? Összekevered őket a Kardashian-ekkel, akiknek örmény volt az apjuk. A Jenner lányok 100% fehérek. De mindegy is, mert aki örmény az is lehet rasszista. Kylie-nak különösen nagy hobbija lekoppintani fekete divat- és hajstilusokat, meg sötétre festenie a bőrét, meg konkrétan (félig) feketének tettetnie magát, de mikor az afro-amerikai közösségnek szüksége van támogatásra (pölö, mikor arról van szó hogy a rendőrség halomszámra gyilkol ártatlan fekete embereket) akkor a Jenner lányok érdekes módon sehol sincsenek. Csak akkor érdeli őket az afro-amerikai kultúra mikor maguknak elsajátithatják. Megértem, hogy aki nem amerikai az miért nem értene egyből egy ilyen komplikált politikai problémát, de az szent hogy én nem veszek semmit az ilyen p*csáktól.