Idézet (B.T.S. @ 2015.11.27. 21:41)
NAJÓ ENNYI....Betelt a pohár,kikérem magamnak Miley nevében ezeket a negatív és ócsárló hozzászólásokat...Semmit sem tudtok Mileyról(ÉN SEM)de nyomós oka van rá,miattatok és a média miatt csinálja azt amit most..Beskatujázták/tok ebbe a szar Hannah Montana marhaságba ő próbált kiszabadulni de egyszerűen nem ment neki,csak ez az egy út maradt..A sok Ariana,meg mit tudom én milyen rajongók...Írogatják neki hogy Ribanc,kúrva???Ja persze de arra egyikőtök sem gondol hogy a ti szeretett sztárotok is lehet vagy akár pont ilyen..Nem akarom védeni de legalább ÖNMAGÁT ADJA nem úgy mint Miss "rohadjak meg ha ez a lány cuki"Grande kisasszony miket művel a klipjeiben??!Jó lehet nem olyan mértékben mint Miley de akkor is ugyan ezt,annyi különbséggel hogy Miley legalább nem játsz meg magát..Őszintén Arianna papol arról hogy legyünk önmagunk,meg szeressük magunkat úgy ahogy...Közben meg szét keni az arcát mindféle szarral,a teste meg komolyan olyan mint egy rossz Éget pírítós kenyér xxd Szét van barnítózva lassan már sötétebb lesz mint Kanye...És a kis videója amiben leszolja az Amerikaiakat (honfi társait)Milyen ember az ilyen??Olyan könnyen megtudtatok neki bocsátani,csak azért mert csinált egy videót amiben BOCSÁNATOT KÉR..Úgyan már..!!Miley százszor jobb ember,mint mi..Bizonyíték képpen emlékezzünk csak vissza a régebbi Mileyre:)Ő még mindig ugyan az csak kicsit éretebb és bátrabb mint annó..És mielőtt itélkeznétek felette,gondoljatok bele hogy hány ember életét mentette már meg a dalaival....

ENNYI
Hála, vannak még normális emberek a világon.
Ez nem sátánizmus, és ő nem k*rva. Ő egy értékes ember, aki nem hajlandó behódolni nektek, utáló embereknek. Istenítitek Arianát, miközben ő az, akire jogosan lehetne mondani hogy r*banc, de ebbe most ne menjünk bele

A lényeg, hogy felszínes és szánalmas a legtöbb ember. Aki felszínes, az ne jöjjön a kedvenceim közelébe.