Miley Cyrus minden eddiginél durvábban sokkolta rajongóit (18+)
2015. november 17. 22:19
Miley-ban ez a jó: hogy szarik mindenki véleményére. Én kedvelem, most komolyan pár fotó miatt utáljam meg? Ha ő így érzi jól magát akkor oké. Hülyeség amit csinál, tudom, de ez az ő élete. Fogadjátok el, hogy ő ilyen, ha annyira nem érdekel titeket miket csinál akkor miért nézitek meg a cikket? Ő kilépett a Disney sztárok köréből, az egész csak ártott neki. Lázad mert így esik jól neki, mutogatja magát, de egy énekesnőt nem a hangjáért kell szeretni? Szerintem Miley fotósorozata szexista ami nekem nem jön be, de én elnézem neki. Én feltudok figyelni a lényegre, ő ilyen és kész. Utáljátok a kiközösítést és mások elítélését, akkor őt milyen alapon ítélitek el? Ugyanolyan ember mint ti.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2015. november 17. 22:40
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Vajon hányszor dugta már meg Richardson Cyrus-t? #költőikérdés
Bytheway már meg sem érintik az ingerküszöböm az új képei, egyszerűen nem tud megbotránkoztatni. Csak egy vállhúzás és tovább álltam.
Bytheway már meg sem érintik az ingerküszöböm az új képei, egyszerűen nem tud megbotránkoztatni. Csak egy vállhúzás és tovább álltam.
2015. november 17. 22:46
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Miért akar mindig a középontba kerülni?
2015. november 17. 23:04
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Engem nem Miley zavar, hanem ez az úgynevezett "tehetséges" "fotós". A hozzá hasonló perverzek börtönben ülnek, ő mikor csatlakozik már hozzájuk?
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2015. november 17. 23:06
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Agymosott,elékényesztetett liba,aki attól retteg,hogy el fogják feledni és ezért csinálja a műsort,a sok pénzéhes barom meg adja alá a lovat és hülyébbnél hülyébb dolgokkal ötletelik.
2015. november 17. 23:31
|
|
Darling2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.20. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 248688 offline
|
BlackSwanforever teljesen egyet kell hogy értsek! Pár fotóért nem kellene elítélni másokat. Az ő élete, hadd élje úgy, ahogy szeretné.
2015. november 17. 23:49
|
forangelstodieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.03. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 251367 offline
|
Én is egyetértek BlackSwanforever-rel és jó lenne ha rájönnétek, HOGY PL. ARIANA GRANDE VAGY JENNIFER LAWRENCE SEMMIVEL SEM KÜLÖNBEK, mint Miley. Igen, Miley ilyen is de rengeteg jó tulajdonsága van és ő nem színészkedik az emberek előtt, mint a tökéletesw kis Lawrence, akiről múltkor ki is derül, amikor feltörték a telefonját, hogy mekkora egy beképzelt r....c, Ariana Grande pedig nem is próbálja tettetni, hogy egy idióta, beképzelt f... . Tehát emberek lássunk többre ezeknél a fotóknál, és ne csak a jót vagy rosszat legyünk hajlamosak meglátni egyaránt a közkedvelt és megosztó celebekben, mert lehet itt mondani, hogy Miley ilyen k...a meg olyan k...a , de fontos ha megítélünk valakit ne az alapján ítéljük meg, hogy milyen képet állít fel magáról, hanem, hogy igazából milyen a személyisége.
2015. november 18. 06:36
|
|
Citromturmixvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 241999 offline
|
Bohóc9 egyetértek.
2015. november 18. 06:55
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Ez undorító!!!!!Annyira nem tud már magával mitkezdeni!!!!Nagyon kezdem megutálni ezt a.............
!
2015. november 18. 08:05
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
DirtyDiana1990 Ha egy oldalúan látom a dolgot, Akkor Demit miért nem támadta senki mikor levetkőzőtt??
:D:D Nyomik vagytok tartsátok a lépést Miley val gyerekek
A cím meg alapból szar, tekintve h a rajongói imádják amit csinál és nem sokkol senkit se...
2015. november 18. 09:15
Idézet (emily92-17 @ 2015.11.18. 08:05)
DirtyDiana1990 Ha egy oldalúan látom a dolgot, Akkor Demit miért nem támadta senki mikor levetkőzőtt??
:D:D Nyomik vagytok tartsátok a lépést Miley val gyerekek 
Hogy a francba keveredik már megint olyan cikk alá a neve, amihez az ég világon semmi köze...
2015. november 18. 09:48
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Szandiii_1992 A nyomit nem nyominak kell érteni csak egy szó fordulat, és csak példaként hoztam fel mert ő jutott eszembe aki nem rég vetközött... De más hasonló Sztárok is vannak nyilván.. De a lényeg ugyanaz.. Attól h levetkőzik Még nagyon jó ember, ezek a képek ugy ahogy vannak Miley-sak. Hidd el hamar lesz hasonló kép Demiről és Selena meg fene tudja a többinek a nevét Nem ugyanilyen de hasonlo 100% h lesz, mint ahogy az is boritékolható volt, hogy Miley elkezdett vetkőzni és mindenki neki állt vetkőzni.. Na így ejtjük a félre értésünket??
2015. november 18. 11:23
úristen.!! miley már tényleg nem tud semmit sem kezdeni magával!! nem tudom elhinni hogy ilyeneket hogy tud művelni..
2015. november 18. 11:25
|
|
DirtyDiana1990visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.27. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 221894 offline
|
emily92-17
Válaszolok akkor a kérdésedre: nem a vetkőzéssel van a gond, hiszen sok sztár csinálja Miley mellett, hanem magukkal a képekkel. Lehet ízlésesen is vetkőzni és lehet ízléstelenül is. Miley ez utóbbinak is a legalja és pont. Tartsam a lépést? Igen?
Hát, kösz, akkor inkább legyek maradi (egyébként nem vagyok az), ha ezen múlik. Ja, és amúgy nem izgatnak különösebben ezek az ex Disney sztárocskák, mert sosem néztem egy sorozatukat sem és úgy érzem nem is maradtam ki semmiből. Szóval a demis vetkőzéshez nem tudok sokat hozzáfűzni, max annyit, hogy azok a képek legalább nem ilyen undormány legalja kategóriába tartoznak. Ehhez pedig azért szóltam hozzá, mert nyilván felkeltette a figyelmemet a cikk címe, hogy vajon mivel tudta még alulmúlni az eddigieket. Legközelebb majd ló.aszt dug fel magának vagy mi? Talán még az hiányzik a repertoárjából...
Válaszolok akkor a kérdésedre: nem a vetkőzéssel van a gond, hiszen sok sztár csinálja Miley mellett, hanem magukkal a képekkel. Lehet ízlésesen is vetkőzni és lehet ízléstelenül is. Miley ez utóbbinak is a legalja és pont. Tartsam a lépést? Igen?
2015. november 18. 11:32
Idézet (emily92-17 @ 2015.11.18. 09:48)
Szandiii_1992 A nyomit nem nyominak kell érteni csak egy szó fordulat, és csak példaként hoztam fel mert ő jutott eszembe aki nem rég vetközött... De más hasonló Sztárok is vannak nyilván.. De a lényeg ugyanaz.. Attól h levetkőzik Még nagyon jó ember, ezek a képek ugy ahogy vannak Miley-sak. Hidd el hamar lesz hasonló kép Demiről és Selena meg fene tudja a többinek a nevét Nem ugyanilyen de hasonlo 100% h lesz, mint ahogy az is boritékolható volt, hogy Miley elkezdett vetkőzni és mindenki neki állt vetkőzni.. Na így ejtjük a félre értésünket??
Csak a magam nevében beszélhetek: én sosem tartottam rossz embernek, sőt, tisztában vagyok vele, hogy mennyi jó dolgot tesz, és segít, ahol tud, ezért nagyon tisztelem is, de ettől függetlenül a gyomrom továbbra sem veszi be ezeket a képeket. Az utolsó előtti mondaton jót mosolyogtam, mivel továbbra sem Miley volt az, aki feltalálta a vetkőzés fogalmát, előtte már kis millióan megtették.
2015. november 18. 12:07
A képekkel az a baj, hogy egyformán gusztustalan és igénytelen, miközben egy olcsó lotyó látszatát(?) keltik.
A melleit és a bimbókat elfedték, de az első képen a "tevepatát" meghagyták, semmit sem hagyva a képzeletnek. Mondjuk már minden részét megmutatta. Felesleges lett volna.
A melleit és a bimbókat elfedték, de az első képen a "tevepatát" meghagyták, semmit sem hagyva a képzeletnek. Mondjuk már minden részét megmutatta. Felesleges lett volna.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.