A Kardashian-Jenner családhoz közel álló barát szerint nem kizárt, hogy a közeljövőben oltár elé áll Kylie Jenner és rapper barátja, Tyga.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újabb lagzira készülnek Kardashianék?
2015. november 17. 13:19
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. november 17. 16:01
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Nem illenek össze! És ez csak az egyik, másik pedig: Ez a hülye kis %#&@ miért akar felnőttesen viselkedni? Hiszen mégcsak 18, könyörgöm hova siet?
Úgy rühellem ezeket a barmokat!
Úgy rühellem ezeket a barmokat!
2015. november 17. 16:54
Öhm.. csak én vagyok annyira lemaradva, hogy még csak ott tartok, hogy Kylie megorrolt rá az ,,ajándékba kapott, de aztán mégis neki kellett kifizetnie" autó miatt?
2015. november 17. 17:42
|
|
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline
|
Gyerekek en ugy sirok nehany kommenten :rohog" kurva? Aha hat nem vagytok tisztaban a szo jelentesevel hogg pontosan az kicsoda is valojaban. A masik meg masok 14(??!!!) Evesen mennek ferjehez ami igen tudom borzaszto ahogy a 18 is de ugy tunik hogy valakik meg nem voltam szerelmesek igazan. Majd ha tenyleg de tenyleg szerelmesek lesztek akkor visszaterunk erre a temara.
A masik meg orulkk hogy Kyliet boldognak latom tegye azt amit jonak lat
A masik meg orulkk hogy Kyliet boldognak latom tegye azt amit jonak lat
2015. november 17. 17:59
Az egy dolog, hogy Kylie-t és a családját én is rühellem, de azért na! Emberek! Egy csepp jóindulat sincs bennetek? Mondjátok már el nekem, hogy mi a jó abban, hogy egyfolytában megy az utálkozás Kylie iránt? Úgy viselkedtek, mintha megölte volna a családotokat. Semmi felháborító vagy botrányos dolog nem volt ebben a cikkben. Kylie se szent, neki is vannak hülyeségei, mégpedig hatalmasak, amik miatt egyáltalán nem is kedvelem őt, de mégse kívánom őt minden egyes róla megjelent cikk alatt a Pokolba. Egy borzalmasan elcseszett családba született, akik inkább nevelik arra a gyereküket, hogy hogyan kell abszolút tehetségtelenül a médiában maradni, mintsem az életre, gyerekkora se volt ennek a csajnak, ergo nem háborodjatok fel azon, hogy mennyire néz ki jelenleg egy utcasarki leányzónak. Annyira szeretem azt, amikor az emberek egyáltalán nem tudják tartani a szájukat, csak megy a divatutálkozás, hisz sajnos már az egész családot divat lett utálni illetve szeretni is. De komolyan nem fogom megérteni, hogy pár emberben tényleg nincs jóindulat, hogy legalább a fanokat ne sértsék meg ezzel, hogy ne k urvázza le teljesen oktalanul? Tipikus emberi viselkedés!
Megmondanátok nekem, hogy jelenleg miért is illettétek ezekkel a jelzőkkel? Mert szereti a párját, és szeretné vele összekötni az életét? Egyébként szerintem a hír úgy ahogy van egy kacsa, érdekes, hogy ismét egy "titokzatos közeli barát" nyilatkozott, illetve ha igaz is lenne, valóban várhatnának pár évet. De a lényeg a lényeg, a napi stresszt ne itt, a komment szekcióban vezessétek le, köszönöm!
2015. november 18. 15:59
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Kylie ehezz még túl fiatal,de jól gondolják hogy még várniuk kell a házassággal.
2015. november 20. 19:35
az igaz, hogy Kylie fiatal még ehez, de ha annyira szeretik egymást.
engem nem zavarna:) Kyga forever<3
2016. június 24. 10:35
Szerintem még várjanak ezzel, Kylie túl fiatal ehhez a döntéshez.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: