A Kardashian-Jenner családhoz közel álló barát szerint nem kizárt, hogy a közeljövőben oltár elé áll Kylie Jenner és rapper barátja, Tyga.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újabb lagzira készülnek Kardashianék?
2015. november 17. 13:19
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. november 17. 16:01
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Nem illenek össze! És ez csak az egyik, másik pedig: Ez a hülye kis %#&@ miért akar felnőttesen viselkedni? Hiszen mégcsak 18, könyörgöm hova siet?
Úgy rühellem ezeket a barmokat!
Úgy rühellem ezeket a barmokat!
2015. november 17. 16:54
Öhm.. csak én vagyok annyira lemaradva, hogy még csak ott tartok, hogy Kylie megorrolt rá az ,,ajándékba kapott, de aztán mégis neki kellett kifizetnie" autó miatt?
2015. november 17. 17:42
|
|
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline
|
Gyerekek en ugy sirok nehany kommenten :rohog" kurva? Aha hat nem vagytok tisztaban a szo jelentesevel hogg pontosan az kicsoda is valojaban. A masik meg masok 14(??!!!) Evesen mennek ferjehez ami igen tudom borzaszto ahogy a 18 is de ugy tunik hogy valakik meg nem voltam szerelmesek igazan. Majd ha tenyleg de tenyleg szerelmesek lesztek akkor visszaterunk erre a temara.
A masik meg orulkk hogy Kyliet boldognak latom tegye azt amit jonak lat
A masik meg orulkk hogy Kyliet boldognak latom tegye azt amit jonak lat
2015. november 17. 17:59
Az egy dolog, hogy Kylie-t és a családját én is rühellem, de azért na! Emberek! Egy csepp jóindulat sincs bennetek? Mondjátok már el nekem, hogy mi a jó abban, hogy egyfolytában megy az utálkozás Kylie iránt? Úgy viselkedtek, mintha megölte volna a családotokat. Semmi felháborító vagy botrányos dolog nem volt ebben a cikkben. Kylie se szent, neki is vannak hülyeségei, mégpedig hatalmasak, amik miatt egyáltalán nem is kedvelem őt, de mégse kívánom őt minden egyes róla megjelent cikk alatt a Pokolba. Egy borzalmasan elcseszett családba született, akik inkább nevelik arra a gyereküket, hogy hogyan kell abszolút tehetségtelenül a médiában maradni, mintsem az életre, gyerekkora se volt ennek a csajnak, ergo nem háborodjatok fel azon, hogy mennyire néz ki jelenleg egy utcasarki leányzónak. Annyira szeretem azt, amikor az emberek egyáltalán nem tudják tartani a szájukat, csak megy a divatutálkozás, hisz sajnos már az egész családot divat lett utálni illetve szeretni is. De komolyan nem fogom megérteni, hogy pár emberben tényleg nincs jóindulat, hogy legalább a fanokat ne sértsék meg ezzel, hogy ne k urvázza le teljesen oktalanul? Tipikus emberi viselkedés!
Megmondanátok nekem, hogy jelenleg miért is illettétek ezekkel a jelzőkkel? Mert szereti a párját, és szeretné vele összekötni az életét? Egyébként szerintem a hír úgy ahogy van egy kacsa, érdekes, hogy ismét egy "titokzatos közeli barát" nyilatkozott, illetve ha igaz is lenne, valóban várhatnának pár évet. De a lényeg a lényeg, a napi stresszt ne itt, a komment szekcióban vezessétek le, köszönöm!
2015. november 18. 15:59
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Kylie ehezz még túl fiatal,de jól gondolják hogy még várniuk kell a házassággal.
2015. november 20. 19:35
az igaz, hogy Kylie fiatal még ehez, de ha annyira szeretik egymást.
engem nem zavarna:) Kyga forever<3
2016. június 24. 10:35
Szerintem még várjanak ezzel, Kylie túl fiatal ehhez a döntéshez.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: