A 23 éves énekesnő a KISS FM Fall Ball rendezvényére volt hivatalos szombat este, ahol saját dalai mellett egy feldolgozással is készült a közönségnek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato feldolgozta Adele rekordokat döntő slágerét
2015. november 16. 16:17
2015. november 16. 16:31
|
|
Blackheart.comyizhan - bjyxszd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.04. Hozzászólás: 3585 Csatolások: 1884 Azonosító: 42891 offline
|
Nem jutok szóhoz. Ebben az előadásban érződik igazán, h mennyire szép és erős hangja van Deminek. Szerintem, nagyszerű lett.
2015. november 16. 16:31
|
|
selena gomez14illegirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 1613 Csatolások: 12758 Azonosító: 250585 offline
|
Szerintem nagyon klassz lett :*
2015. november 16. 16:36
Jól hangzott, de Adele még mindig sokkal jobban adta elő.
2015. november 16. 16:43
Ez a szám továbbra sem lesz a kedvencem, de egyszerűen hihetetlen, hogy minden dalt mennyire magáévá tud tenni. Mindig újra és újra lenyűgöz. És amikor már a Rolling Stone magazin is - akinek nem szokása pozitív stílusban írnia róla - elismerő szavakkal illette, akkor tudom igazán, hogy zseniális volt. Bár remélem később lesz jobb minőségű felvétel is, mert a refrénnél kicsit eltorzul a hang, és így annyira nem élvezhető.
Egyébként felesleges összehasonlítgatni őket, mert azon kívül, hogy mindketten tehetségesek, semmi másban nem hasonlítanak: mindkét énekesnő teljesen eltérő stílust képvisel, és a hangszínük is totál más. Az, hogy kinek melyik jön be jobban, ízlések és pofonok.
Egyébként felesleges összehasonlítgatni őket, mert azon kívül, hogy mindketten tehetségesek, semmi másban nem hasonlítanak: mindkét énekesnő teljesen eltérő stílust képvisel, és a hangszínük is totál más. Az, hogy kinek melyik jön be jobban, ízlések és pofonok.
2015. november 16. 17:03
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234158 Azonosító: 59785 offline
|
Nekem speciel jobban tetszik így, mint Adele által énekelve.
1 felhasználónak tetszik:
Blackheart.com
2015. november 16. 17:26
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Picit erőlteti a dalt meg rájátszik rendesen, de nem volt rossz.. De hiányzik belőle az a tipikus Adele
De elismerésem azért nézhető és hallgatható
2015. november 16. 17:35
Nagyon szépen, erőteljesen és átérezve énekelte.
2015. november 16. 18:22
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Gyönyörű, erőteljes hanggal áldotta meg a sors ezt a lányt. És én borzalmasan büszke vagyok rá.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.