A 23 éves énekesnő a KISS FM Fall Ball rendezvényére volt hivatalos szombat este, ahol saját dalai mellett egy feldolgozással is készült a közönségnek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato feldolgozta Adele rekordokat döntő slágerét
2015. november 16. 16:17
2015. november 16. 16:31
|
|
Blackheart.comyizhan - bjyxszd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.04. Hozzászólás: 3585 Csatolások: 1884 Azonosító: 42891 offline
|
Nem jutok szóhoz. Ebben az előadásban érződik igazán, h mennyire szép és erős hangja van Deminek. Szerintem, nagyszerű lett.
2015. november 16. 16:31
|
|
selena gomez14illegirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 1613 Csatolások: 12758 Azonosító: 250585 offline
|
Szerintem nagyon klassz lett :*
2015. november 16. 16:36
Jól hangzott, de Adele még mindig sokkal jobban adta elő.
2015. november 16. 16:43
Ez a szám továbbra sem lesz a kedvencem, de egyszerűen hihetetlen, hogy minden dalt mennyire magáévá tud tenni. Mindig újra és újra lenyűgöz. És amikor már a Rolling Stone magazin is - akinek nem szokása pozitív stílusban írnia róla - elismerő szavakkal illette, akkor tudom igazán, hogy zseniális volt. Bár remélem később lesz jobb minőségű felvétel is, mert a refrénnél kicsit eltorzul a hang, és így annyira nem élvezhető.
Egyébként felesleges összehasonlítgatni őket, mert azon kívül, hogy mindketten tehetségesek, semmi másban nem hasonlítanak: mindkét énekesnő teljesen eltérő stílust képvisel, és a hangszínük is totál más. Az, hogy kinek melyik jön be jobban, ízlések és pofonok.
Egyébként felesleges összehasonlítgatni őket, mert azon kívül, hogy mindketten tehetségesek, semmi másban nem hasonlítanak: mindkét énekesnő teljesen eltérő stílust képvisel, és a hangszínük is totál más. Az, hogy kinek melyik jön be jobban, ízlések és pofonok.
2015. november 16. 17:03
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Nekem speciel jobban tetszik így, mint Adele által énekelve.
1 felhasználónak tetszik:
Blackheart.com
2015. november 16. 17:26
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Picit erőlteti a dalt meg rájátszik rendesen, de nem volt rossz.. De hiányzik belőle az a tipikus Adele
De elismerésem azért nézhető és hallgatható
2015. november 16. 17:35
Nagyon szépen, erőteljesen és átérezve énekelte.
2015. november 16. 18:22
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Gyönyörű, erőteljes hanggal áldotta meg a sors ezt a lányt. És én borzalmasan büszke vagyok rá.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.