Sokakat foglalkoztatott a kérdés, hogy mi lesz Caroline sorsa Candice Accola terhességével, ám aggodalomra semmi ok: a színésznő nem hagyja el a sorozatot. VIGYÁZAT SPOILERVESZÉLY!
A teljes cikkhez kattints ide!
TVD: Így oldják meg Candice Accola terhességét
2015. november 16. 11:43
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. november 16. 14:26
örülök, hogy még időben abbahagytam. ez az évad még rosszabb, mint az ötödik volt, pedig az is elég szörnyűre sikeredett.
sajnálom azért, hogy így tönkrement a sorozat minősége, az első három évad nagyon tetszett, igazi TVD fanatikus voltam akkoriban. tulajdonképp a hatodik szezon se volt rossz, főleg az előző kettőhöz képest, viszont ez a mostani... inkább nem is mondok már rá semmit.
sajnálom azért, hogy így tönkrement a sorozat minősége, az első három évad nagyon tetszett, igazi TVD fanatikus voltam akkoriban. tulajdonképp a hatodik szezon se volt rossz, főleg az előző kettőhöz képest, viszont ez a mostani... inkább nem is mondok már rá semmit.
2015. november 16. 14:38
Hát...ez egy eléggé idétlen megoldás... Tudom, hogy fantasy-ról van szó, ahol bármi előfordulhat,de ez kicsit sem hihető még abban sem. Ennél már az is jobb lett volna, ha Caroline gyereket szeretne és Bonnie egy varázslattal segített neki ezt megvalósítani.
2015. november 16. 14:38
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
Imádom a TVD-t de ez egy kicsit lehetetlennek hangzik, kérdezem én miért pont Caroline-ba kerültek a babák ott van még például Bonnie is. Gondolom másképpen is meg lehetett volna ezt oldani... De hát jól van majd meg látjuk mi lesz ebből.
2015. november 16. 15:54
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Stelli1212: azert Care hasaba kerultek a babak, mert Candice (aki Caroline-t alakitja) a valosagban terhes, es nem szerettek volna kiirni a karakteret a sorozatbol.
Mikor megtudtam ezt az egeszet, teljesen lesokkoltam. El nem tudtam kepzelni, ez hogyan lehetseges. Aztan gondolkoztam, es rajottem, hogy Kai keze van a dologban.
Sajnalom Stefant, biztos nehez lesz majd neki ez az egesz, ahogy Caroline-nak is. Pedig olyan aranyosak egyutt.
A 7.evadrol pedig: IMADOM! Akarmennyire is szerettem Elena karakteret, azt kell mondjam, hogy nelkule sokkal jobb a sorozat. Eleinte fura volt persze, de mar megszoktam. Persze hianyzik, de szerintem jobb igy. Oooh, and Tyler is back sometimes. Daamn, I miss him.
Lily meg egy igazi boszorkany, gyulolom az osszes eretnekevel egyutt.
Ez a Stefan-Valerie dolog egy kicsit meglepett:Dd Es Caroline nem is tudja, hooopsz. Mik lesznek meg itt?! Legyen mar peenteeeek:Dddd
Mikor megtudtam ezt az egeszet, teljesen lesokkoltam. El nem tudtam kepzelni, ez hogyan lehetseges. Aztan gondolkoztam, es rajottem, hogy Kai keze van a dologban.
Sajnalom Stefant, biztos nehez lesz majd neki ez az egesz, ahogy Caroline-nak is. Pedig olyan aranyosak egyutt.
A 7.evadrol pedig: IMADOM! Akarmennyire is szerettem Elena karakteret, azt kell mondjam, hogy nelkule sokkal jobb a sorozat. Eleinte fura volt persze, de mar megszoktam. Persze hianyzik, de szerintem jobb igy. Oooh, and Tyler is back sometimes. Daamn, I miss him.
Ez a Stefan-Valerie dolog egy kicsit meglepett:Dd Es Caroline nem is tudja, hooopsz. Mik lesznek meg itt?! Legyen mar peenteeeek:Dddd
2015. november 16. 16:02
|
|
Hannah11TOvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.04. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 245871 offline
|
Hülyén lett megoldva.Kész vicc.
2015. november 16. 16:38
Nekem sem tetszik ez a megoldás, persze, fantasyról van szó, de ez már itt is sok..
2015. november 16. 17:40
Ledöbbentem ezen a megoldáson, tudom, hogy csak egy kényszer és még mindig jobb, mintha el kéne hagynia a sorozatot, de nekem valahogy nem igazán tetszik.
2015. november 16. 17:55
|
|
Chocoberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 182489 offline
|
Hát ezen most eléggé meglepődtem. Nem gondolkodtam még eddig azon, hogyan fogják megoldani, de ez elég nagy csavar lesz azért.
2015. november 16. 17:56
Idézet (kami98 @ 2015.11.16. 15:54)
peenteeeek:Dddd
xD Akkor ennyi erővel az egész sorozat "eretnek".
2015. november 16. 18:41
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Szégyen és gyalázat ez az ötlet... látszik, hogy kétségbeesetten keresték a megoldást a problémára....
2015. november 16. 19:19
|
|
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline
|
Ezt most azután olvastam miután láttam azt a részt, és őszintén hirtelen nem is gondoltam hogy emiatt van, azt hittem csak úgy mint az eddigi ötletek...akkor és most se nagyon izgat hogy mi miatt történt ez. És amúgy nem értem ki mondja hogy szar így szar úgy meg Elena nélkül már nem izgi....hagyjuk már szerintem nagyon izgalmas, és nagyon jól oldanak meg mindent szóval..
2015. november 16. 19:46
Hát..nem egyszerűen egy szó:nem.Ez már túl sok.Még csak-csak jó lenne ha Stefan gyereke lenne,de ez így....egyszerűen ez már gáz.Én azt hittem,hogy Stefan gyereke lesz de nem így oldották meg.
2015. november 16. 19:49
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Õszintén szólva már régen lemondtam a sorozatról, de néha-néha azért megnézzek újabb részeket. Ez a megoldás viszont nevetséges, egyszerûen röhej. Értem, hogy meg kellett oldani valahogy, de ennyi erõvel fogadhattak volna egy testdublõrt, mint egykor az Once Upon a Time-ban.
2015. november 16. 20:30
|
|
Kristaniaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.20. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 248695 offline
|
Nem értem ezt az egész Steroline dolgot ! Mikor Nina/Elena elment akkor mindenki megbolondult ? Egyszerűen nevetséges ez az ötlet. Sose volt Caroline a kedvenc karakterem, de most végkép kezdem megutálni a karaktert (!!!), Candice-vel semmi bajom, ezt leszögezném. Ennyi erővel ki is írhatták volna :/ ...
2015. november 16. 20:37
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Néha bánom, hogy abbahagytam a sorozatot, aztán elolvasok egy ilyen cikket arról, hogy mi zajlik épp a sztoriban, és rájövök, hogy jól döntöttem.
2015. november 16. 21:23
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
szomorú mikor elavul egy sorozat,de annak ellenére is erőltetik.
ui: bocs rajongók
ui: bocs rajongók
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: