Van már programod december 2-ára? Még nem? Akkor játssz velünk, és vidd el a négy darab páros mozijegy egyikét!
A teljes cikkhez kattints ide!
Játssz velünk, és nyerj páros mozijegyet a Szemekbe zárt titokra!
2015. november 16. 08:47
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. november 16. 09:23
|
|
Aria Hudgens15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.02. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 235473 offline
|
Julia-tol azt hiszem a Tükröm-Tükröm!
2015. november 16. 15:38
|
|
polwoker13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.12. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 250604 offline
|
Én először a Sztárom a páromban láttam Juliat es szerintem eleg jo film:) *-*
2015. november 16. 22:52
|
|
timi5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.13. Hozzászólás: 2701 Csatolások: 81 Azonosító: 211719 offline
|
a kedvencem tőle az oltári nő, pont erről a filmről beszéltünk tegnap egy ismerősömmel, mert azt mondta, hogy én olyan vagyok, mint a főszereplő, bár ezt még most sem tudom miért
ez a film bizonyítja, hogy a régebbi filmek is lehetnek ugyanolyan jók, mint a friss mai filmek!
2015. november 21. 10:32
|
conjurerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.21. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 251775 offline
|
Nekem az Összeesküvés-elmélet című film a kedvencem tőle. Ebben a filmben negyon jól játszik Mel Gibson is. A történet is pörgős, több műfajú és még némi igazságmagja is van.
Ma már sajnos kevés ilyen jellegű film készül Hollywoodban.
Ma már sajnos kevés ilyen jellegű film készül Hollywoodban.
2015. november 23. 00:03
|
Krisztciiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.01. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 249340 offline
|
A micsoda nő, mert az egy örök klasszikus
2015. november 25. 12:32
like micsoda nö eza kedvencem nagyon esemény dus é nagyon jo vigjáték
2015. november 25. 15:06
"Micsoda nő a kedvencem " ,mert szerintem a legjobb film és nagyon esemény dús.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: