Én elhiszem hogy vissza AKARNAK térni,most még úgy gondolják,de két év az rengeteg idő és azalatt bármi történhet
Meghosszabbította szabadságát a One Direction
2015. november 16. 20:08
Már elnézést de két év az k*rva sok idő.Megérdemlik a pihenést,de ez már akkor is bizonytalan
Én elhiszem hogy vissza AKARNAK térni,most még úgy gondolják,de két év az rengeteg idő és azalatt bármi történhet
2015. november 16. 20:32
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Van egy olyan érzésem, hogy fel fognak oszlani.. :|
2015. november 16. 20:38
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
MINDENKI OLVASSA EL !!!!!
Na jó ebből nekem elegem van
Arra nem gondolnak az írók, hogy az 1. év a szünet melyet már mondtak eredetileg is
majd visszajönnek 2017-ben turnéznak és közben írják a dalokat
Erre miért nem gondoltok ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
Na jó ebből nekem elegem van
Arra nem gondolnak az írók, hogy az 1. év a szünet melyet már mondtak eredetileg is
majd visszajönnek 2017-ben turnéznak és közben írják a dalokat
Erre miért nem gondoltok ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
2015. november 16. 21:07
|
|
BoryHannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.11. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 249593 offline
|
Nem azt mondta, hogy két évre mennek, hanem,hogy Liam a következő két évben dalokat ír. Közben visszatérhetnek, turnézhatnak stb..
Igaz,hogy rettegek attól,hogy feloszlanak. De most bíznunk kell bennük és reménykednünk kell.
Akár mennyi időre mennek szünetre én támogatom őket, akármi lesz. Mert az aki igazán szereti őket, az itt marad!
Annak ellenére,hogy mennyi minden történt velük az utóbbi időben,kihozták a CSODÁLATOS új albumot és fel fognak még tűnni sok díjátadón,promózáson mielőtt szünetre mennek.
Az új album itt van, azzal túlélhetjük azt az időt amikor ők pihennek. És habár fáj, nem lehetünk önzőek, most nem magunkkal kell törődni, hanem Velük. Mert ha szeretjük Őket, akkor így teszünk. A szeretet nem önző!
Úgyhogy az aki itthagyja Őket, azok csak "divatrajongók" és azt kell mondanom, jobban is lesz, ha elmennek.
Én maradok itt, örök szeretettel!
Igaz,hogy rettegek attól,hogy feloszlanak. De most bíznunk kell bennük és reménykednünk kell.
Akár mennyi időre mennek szünetre én támogatom őket, akármi lesz. Mert az aki igazán szereti őket, az itt marad!
Annak ellenére,hogy mennyi minden történt velük az utóbbi időben,kihozták a CSODÁLATOS új albumot és fel fognak még tűnni sok díjátadón,promózáson mielőtt szünetre mennek.
Az új album itt van, azzal túlélhetjük azt az időt amikor ők pihennek. És habár fáj, nem lehetünk önzőek, most nem magunkkal kell törődni, hanem Velük. Mert ha szeretjük Őket, akkor így teszünk. A szeretet nem önző!
Úgyhogy az aki itthagyja Őket, azok csak "divatrajongók" és azt kell mondanom, jobban is lesz, ha elmennek.
Én maradok itt, örök szeretettel!
2015. november 16. 21:37
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
BoryHanna, ilyenkor olyan büszke vagyok,hogy ilyen barátokkal büszkélkedhetek,mint te is vagy
Mindent elmondtál amit ehhez a cikkhez hozzá lehet fűzni. Támogatnunk kell a fiúkat,mert ez a rajongók dolga, ebben az 5 évben annyit tett értünk ez az 4 srác. Igazán megtehetünk mi is értük legalább ennyit!!!
2015. november 16. 21:45
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Már bocsánat, de ez a cikk meglehetősen félrevezető. Történetesen utánanéztem ennek a bizonyos interjúnak, azonban úgy tűnik, itt valaki nagyon félreértelmezett valamit, mégpedig rosszul fordíthatott le valamit, ugyan is egy év szünetről van szó, nem kettőről. A dalszerzést illetően mondott két évet, miszerint az elkövetkező két évben fog dalokat írni, mert nem akar semmit elsietni, mert túl vannak terhelve a dalszerzést és úgy általában minden mást illetően is. BoryHanna maximálisan egyet tudok veled érteni, szebben én sem tudtam volna mondani
Egyébként meg gratulálok a cikk írójának, ismét csak egy tökéletes példa arra hogy hogyan torzítja a sajtó a valóságot. Igazán nem akarom leszólni az oldalt, mert az esetek nagy többségének pontosak a cikkek, de még mielőtt közfelháborodás tárgyává tennétek valamit, érdemes lenne többször is utána nézni a dolognak, hogy igaz-e, vagy nem. Ugyan is ez az ominózus beszélgetés egyáltalán nem így zajlott le, két év szünetről pedig nem volt szó. Szóval remek volt a figyelemfelkeltés, a címet olvasva én is kisebb szívinfarktust kaptam...
Egyébként meg gratulálok a cikk írójának, ismét csak egy tökéletes példa arra hogy hogyan torzítja a sajtó a valóságot. Igazán nem akarom leszólni az oldalt, mert az esetek nagy többségének pontosak a cikkek, de még mielőtt közfelháborodás tárgyává tennétek valamit, érdemes lenne többször is utána nézni a dolognak, hogy igaz-e, vagy nem. Ugyan is ez az ominózus beszélgetés egyáltalán nem így zajlott le, két év szünetről pedig nem volt szó. Szóval remek volt a figyelemfelkeltés, a címet olvasva én is kisebb szívinfarktust kaptam...
2015. november 17. 15:26
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
jaj ezeknek egy szavuk sem igaz, beszélnek itt összevissza már azt sem tudják mit mondtak előtte, annyit hazudoznak összevissza, de legalább eltűnnek és ez csak mindenkinek jó, úgyis elfelejti majd mindenki.
Amúgy meg tudják ők azt hogy feloszlanak csak annyi már nincs bennük hogy el is mondják az igazat
Amúgy meg tudják ők azt hogy feloszlanak csak annyi már nincs bennük hogy el is mondják az igazat
2015. november 17. 17:43
|
|
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline
|
Lambika: vegre igazat tudok neked adni. Kedves rajongok! Mar ne is haragudjatok de ti nem latjatok hogy az 1D hamarosan feloszlik? Na es ha megis vissxajonnek ket ev mulva? A kutya se dog rajuk emlekezni. Ifen tudom fajo de ez az igazsag
2015. november 17. 18:33
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
SoooGood: először is tanulj meg helyesen írni,mert ez kissé szánalmas,hogy úgy osztod az észt,hogy még a megfelelő betűket sem tudod leütni. Másodszor pedig, az igazi rajongók itt maradnak, akármi történjék is a bandával. itt fogunk állni és támogatni fogjuk őket, akkor is ha már nem fog minden idióta tini csaj sikítozni értük, menőségből. Egy igaz rajongó mindig kiáll azokért akiket szeret és akik annyi mindent tettek érte. És nem hiszem,hogy a több 10 milliós rajongóból nem maradna legalább 1, aki két év múlva is szeretné őket. Az a baj,hogy mindenki szereti a másikat megbántani, szereti a másikat leszólni/megszólni azért mert valamit szeret és valakiért kiáll. Ha nem vagy rajongó, nem kell elolvasnod cikket és megbántani rengeteg embert, akik szeretnének hinni az ígéretekben és a jó emberekben. Abban,hogy igenis vannak olyan sztárok, akik értékelik és szeretik a rajongóikat és nem leköpik őket. Remélem végre fel tudod fogni,hogy ez többről szól, mint azt bármelyik utálkozó gondolná...
2015. november 17. 19:08
Pitypang: teljesen egyetértek veled.
És nekem mondjon akárki akármit, visszajönnek.
És nekem mondjon akárki akármit, visszajönnek.
2015. november 17. 19:43
|
|
OneDirection116visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.03. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 247709 offline
|
Akik nem szeretik a bandát ( pl.:Lambikaa) vagy ne olvassák el a cikket, vagy ne szóljanak hozzá! Amúgy meg gondoljatok bele, hogy öt éven keresztül megállás nélkül suliba jártok... Ugye , hogy milyen rossz lenne?! A One Direction pnt ugyanezt csinalta, csak zenét szerzett, és elviselt egy csomó sikongató tinilányt!
Akárki akármit mondhat nekem, visszadognak jönni, és minden rajongójuk ugyanúgy meglessz, mert ha szeretsz valamit, az nem múlik el csak úgy el egyik pillanatról a másikra!
Akárki akármit mondhat nekem, visszadognak jönni, és minden rajongójuk ugyanúgy meglessz, mert ha szeretsz valamit, az nem múlik el csak úgy el egyik pillanatról a másikra!
2015. november 17. 19:44
|
|
OneDirection116visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.03. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 247709 offline
|
anzi7 egyet értek!
2015. november 17. 20:33
|
|
kukucska34új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.27. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 244244 offline
|
dikkk ilyen nincs pedig tök jó dalaik voltak
2015. november 17. 21:48
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
nemtom,de valahogy gondoltam,hogy nem pont 1évre mennek szünetelni...addig sok minden meg fog változni,de ha megígérték,hogy visszajönnek akkor vissza fognak
2015. november 18. 05:45
|
|
FatAmyMermaid867visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.14. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 251619 offline
|
Nemár! Ez a hülye Zayn miatt van! Meg a „saját karrierje" miatt!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: