Meghosszabbította szabadságát a One Direction
2015. november 16. 16:50
|
|
b.m13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.30. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 245600 offline
|
Ket ev rengeteg ido. Eddig kezdtem hinni benne hogy tenyleg vissza jonnek de ezekutan??? Ahj... most mar sose lathatom eloben oket. Kar hogy nem kaptam az alkalmon amikor becsben voltak. En hulye
2015. november 16. 16:59
Megérdemlik a pihenést, de 2 év?? az rengeteg idő
2015. november 16. 17:10
|
|
X.káposzta.Xúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.30. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 251207 offline
|
Szerintem már nem fognak visszajönni, ha egy év maradt volna akkor még talán valami kis realitást is láttam volna a tervükben, de a két év rengeteg idő, azalatt saját karriert alapíthatnak, és rájöhetnek hogy nincs szükségük egymásra, no nem mintha hiányoznának, sosem voltak a kedvenceim, de azért a rajongoikat sajnálom.
2015. november 16. 17:18
2 ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉV????????? Ez rohadt sok...
2015. november 16. 17:38
Éreztem, hogy itt nem csupán egy évről lesz szó..
2015. november 16. 18:18
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Erre nem számítottam.Bízom a srácokban.Ha azt mondják,hogy visszajönnek,akkor én elhiszem nekik.Eddig se csalódtam bennük,most se szeretnék.Biztosan okkal választották inkább a 2 év szünetet,a dalírást tényleg nem lehet sürgetni,hajtás alatt úgyse jönne ihlet.De biztos fogunk még róluk hallani a 2 év alatt.Volt már előadó,akik még ennél is több szünetre mentek,de visszatértek.Én várom őket
2015. november 16. 18:31
|
|
Rileyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.18. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 248595 offline
|
Az utolsó interjú a "The London Session" eseményen volt, ahol épp elég rajongó volt ahhoz, hogyha ilyesmi elhangzik Liam szájából, az mostanra minimum három trendet harcolt volna ki magának a Twitteren. Szóval én ezt nagyon kétlem.
De meglehet, hogy csak én tudom rosszul.
De meglehet, hogy csak én tudom rosszul.
2015. november 16. 18:53
Na ne. Jo az teny, hogy nagyon sokat dolgoztak de azert mar mindennek van egy bizonyos hatara, ket ev az r*hadt sok ido. De bizzunk abba, hogy visszajonnek elobb. Mar most hianyoznak.
:'(
2015. november 16. 19:22
De amugy nem emlitette konkretan, hogy 2 ev szunet lesz. Amugy engem is erdekelne, hogy melyik interjúba hangzott el, meg a twiteren se irtak ki, hogy ez lesz. Szoval...
2015. november 16. 19:24
Valahonnan éreztem, hogy nem csak egy évről lesz szól..
2015. november 16. 19:28
|
|
Evelin1Dღ Forever Young ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 1424 Csatolások: 7 Azonosító: 211179 offline
|
Mi?!? jó.még egy évet talán el birnék viselni.. de ez a 2 év már túl sok.. a következő interjúban meg bejelentik h 3 év?!? nem is, mert 5 éve vannak együtt, akk már miért nem 5 év?!? Ránk is gondolhatnának azért... :/
2015. november 16. 19:28
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Ez borzalmas hír! Félek hogy a vége az lesz hogy nem is térnek vissza többet...
2015. november 16. 19:47
Mi igazi directionerek vagyunk es megvarjuk oket, nem?
Jo igaz, nekem is megfordult a fejembe, hogy mi van ha vege? De aztan rajottem, hogy ok rengeteg interjuba megemlitettek, hogy nincs okunk aggodni, akkor meg mi itt a problema? Ne legyunk mar ilyenek a peldakepeinkel, hisz ok is megerdemlik a pihenest. Igen tudom 2 ev nem keves ido, de kitartas.
Jo igaz, nekem is megfordult a fejembe, hogy mi van ha vege? De aztan rajottem, hogy ok rengeteg interjuba megemlitettek, hogy nincs okunk aggodni, akkor meg mi itt a problema? Ne legyunk mar ilyenek a peldakepeinkel, hisz ok is megerdemlik a pihenest. Igen tudom 2 ev nem keves ido, de kitartas.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.

0 felhasználónak tetszik: